سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد

اجرای "نظام سنجش ملی" برای نخستین بار در پایان پایه سوم دبستان

مدیرکل دفتر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: "نظام دوری" از امسال در ۶۵۰ کلاس اول ابتدایی اجرا شد و سه سال بعد "نظام سنجش ملی" در میان دانش‌آموزان حاضر در این طرح اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 27
کد خبر: ۲۰۵۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد محمدی؛ مدیرکل دفتر آموزش دبستانی وزارت آموزش و پرورش درباره برگزاری آزمون ملی در پایان پایه سوم ابتدایی گفت: امسال "نظام دوری" در 650 کلاس اول ابتدایی اجرا می‌شود و 18 هزار دانش‌آموز تحت پوشش قرار می‌گیرند.

 

وی ادامه داد: در این طرح دانش‌آموزان پایه اول تا سوم دبستان را با یک معلم طی می‌کنند؛ بر این اساس یک خانواده گسترده با حضور معلم، دانش‌آموزان و والدین تشکیل می‌شود همچنین نظام ویژه آموزش خانواده تحت عنوان "طویل رشد" را طراحی کردیم تا خانواده‌ها همپای مدرسه جلو بیایند.

 

وی با اشاره به اینکه در پایان پایه سوم یک آزمون ملی خواهیم داشت، تصریح کرد: براساس سند تحول بنیادین موظفیم در پایان دوره‌های تحصیلی، نظام سنجش ملی داشته باشیم البته نه برای ارتقای دانش‌آموز بلکه با هدف سنجش سایر مولفه‌های نظام آموزشی از جمله کیفیت معلم و برنامه‌ریزی درسی.

 

مدیرکل دفتر آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: نظام سنجش ملی تا به امروز عملیاتی نشده است و از امسال که "نظام دوری" آغاز می‌شود در پایان پایه سوم، دانش‌آموزان حاظر در این طرح جامعه آماری ما خواهند بود که نمونه‌ای از آنها را انتخاب کرده و آزمون ملی برگزار خواهیم کرد.

 

محمدی ادامه داد: هم‌اکنون در حال کار مطالعاتی و کارشناسی هستیم تا در پایان پایه سوم بتوانیم نظام سنجش ملی را ایجاد کنیم و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی موظف است تا سه سال آینده، شاخص‌های لازم برای این موضوع و اهداف را تعیین کند.

 

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 80 درصد ظرفیت دانشگاه فرهنگیان به دوره ابتدایی اختصاص دارد در توصیه‌ای به خانواده‌ها گفت: در پایه اول دبستان بر زیاد نوشتن تأکید نداشته باشید و به دانش‌آموز برای املای صحیح، فشار روانی وارد نکنید بلکه هدفتان زیاد خواندن همراه با کودک باشد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار