منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

ناپدید شدن مشکوک متهم ردیف اول پرونده قتل خاشقجی

درباره انتشار اخباری ازبابت ابهاماتی درباره سرنوشت دست راست ولیعهد سعودی کاربر توییتری مشهور عربستانی فاش کرد که انتشار خبر مرگ مشاور سابق دیوان پادشاهی این کشور و متهم ردیف اول پرونده قتل جمال خاشقجی روزنامه‌نگار منتقد سعودی ساخته ولیعهد عربستان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتهد در ادامه گفت: این شایعات به این دلیل ساخته می‌شوند که جارد کوشنر، داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بن سلمان را تحت فشار قرار داده تا القحطانی را "سپر بلا" کرده و او را به صورت علنی محاکمه کند اما بن سلمان مخالف این موضوع است و بنابراین به شایعه‌پراکنی در این باره متوسل شده است.

 

سعود القحطانی پس از آنکه به عنوان متهم ردیف اول قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی شناخته شد مدتی است که ناپدید شده و اخبار ضد و نقیضی درباره زنده و یا مرده بودن او منتشر شده است.

 

در این راستا در پی دور شدن القحطانی از چشم رسانه‌ها و غیبتش در محافل سیاسی یک منبع به طور غیرمنتظره درباره سرنوشت این مشاور سابق دفتر سلطنتی افشاگری کرد.

 

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، یک منبع نزدیک به محافل سیاسی در عربستان و امارات گفت، ولیعهد سعودی دستور داده مشاور سابقش یعنی سعود القحطانی را بکُشند.این منبع افزود: اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه سعود القحطانی به دستور مستقیم محمد بن سلمان به دلیل پرونده قتل خاشقجی کشته و پرونده به طور کامل بسته شده است. نبود القحطانی در محافل سیاسی سوال برانگیز شده و گزارش‌هایی درباره آخرین حضور او در امارات منتشر شده است که ثابت شده نیستند.

 

دادستانی عربستان او را ممنوع السفر کرده و گفته القحطانی در حصر خانگی است.

 

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار