سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

علائم اولیه کم آبی بدن

یک جراح کلیه و مجاری ادراری، در ارتباط با اهمیت آب بدن، توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 02
کد خبر: ۲۰۶۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  بهروز فتاحی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: آب و مایعات برای کلیه‌ها بسیار حیاتی است. از همین رو، نباید بدن ما دچار کمبود آب شود.

وی با اشاره به ایام روزه داری و تأمین آب مورد نیاز بدن، افزود: مهم‌ترین نکته برای رفع کمبود آب بدن در ساعات روزه داری، افطار با آب و مایعات فراوان است.

فتاحی ادامه داد: وقتی روزه خود را با چای و آب ولرم افطار کردیم، در ادامه تا ساعات سحر، بهتر است آب زیاد بنوشیم.

این جراح کلیه و مجاری ادراری افزود: در وعده افطار، ۲ لیوان آب بنوشیم و بعد از آن تا وقت سحر، هر ساعت یک تا ۲ لیوان آب بنوشید.

فتاحی در پاسخ به این سوال که چگونه بدانیم بدن ما دچار کمبود آب است، گفت: اگر ادرار ما شفاف و بی رنگ باشد، یعنی اینکه بدن ما به اندازه کافی آب دریافت کرده است. اما، اگر ادرار ما به رنگ زرد یا نارنجی باشد؛ یعنی اینکه آب کم مصرف کرده ایم.

وی تاکید کرد: مصرف زیاد زولبیا و بامیه و شیرینی جات در وعده افطار خوب نیست، زیرا سنگ ساز بوده و نیاز آب بدن را افزایش می‌دهد. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار