قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

آغاز رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش

رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز با رمز یا محمد رسول الله (ص) در گستره جغرافیای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 03
کد خبر: ۲۰۶۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، گفت: رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، بامداد امروز با شرکت قریب ۲۰۰ فروند انواع پهپاد از یگان‌های منتخب نیرو‌های چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در گستره جغرافیای جمهوری اسلامی ایران از آب‌های گرم خلیج فارس و دریای عمان در جنوب تا مناطق شرق، غرب، شمال و مرکز کشور آغاز شد.

وی افزود: در ساعات ابتدایی این رزمایش مشترک، پهپاد‌های مراقبتی و شناسایی از نیرو‌های چهارگانه ارتش، عملیات پایش مرز‌های کشور و شناسایی اهداف مدنظر و تصویر برداری از منطقه عمومی رزمایش را با موفقیت انجام دادند.

وی ادامه داد: در این بخش از رزمایش پهپاد‌های چمروش، یسیر، صادق، پلیکان، ابابیل ۳، ابابیل ۴، ابابیل ۵، کمان ۱۲، یزدان، مهاجر ۲ و مهاجر ۶ با پرواز از پایگاه‌های پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران از نقاط مختلف کشور نسبت به رصد و شناسایی اهداف و همچنین مراقبت و پایش مناطق مورد نظر در مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی و همچنین آب‌های بین‌المللی اقدام کردند.

امیر دریادار سیاری افزود: با توجه به توسعه توان پهپادی ارتش و انجام مأموریت‌های متنوع و متعدد پهپادی و لزوم هماهنگی این پروازها، شبکه فرماندهی و کنترل عملیات پهپادی ارتش در قالب قرارگاه ذوالفقار ارتش ایجاد و مدیریت و هدایت این پهپاد‌ها در قالب یک شبکه منسجم و هماهنگ انجام شد و تصاویر و اطلاعات کسب شده توسط انواع پهپاد‌های شناسایی و مراقبت به مرکز فرماندهی ارسال می‌شود.

فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش تاکید کرد: حفظ و ارتقای آمادگی رزمی، از اصول اجتناب‌ناپذیر ارتش جمهوری اسلامی ایران است و اجرای این تمرینات در طول سال برای تمرین عملی آموخته‌های علمی در محیط و میدان رزمایش و انجام مأموریت‌های محوله است.

امیر دریادار سیاری اشراف اطلاعاتی بر مرز‌های تحت کنترل با استفاده از فناوری‌های نوین از جمله پهپاد‌ها را یک اصل اساسی در نیرو‌های چهارگانه ارتش برای انجام مأموریت‌ها مختلف دانست و خاطرنشان کرد: در این رزمایش تنها بخش کوچکی از دستاورد‌های پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شده و توان و آمادگی یگان‌های شرکت کننده در رزمایش توسط کارشناسان و ارزیابانی از ستاد کل نیرو‌های مسلح، قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا و ستاد ارتش مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در این رزمایش تعدادی زیادی از انواع پهپاد‌های ارتش در شرایط خاص و دشوار به کار گرفته می‌شود و در حوزه‌های مراقبت و شناسایی، جنگ الکترونیک و رزمی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، دقت و قدرت تسلیحات، میزان مداومت پروازی، قابلیت‌های سامانه‌های هدایت و کنترل و توانمندی‌های رزمی پهپاد‌ها را از جمله مواردی دانست که در این رزمایش مورد آزمایش و ارزیابی قرار خواهد گرفت و ادامه داد: رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش جمهوری اسلامی ایران نمایشی از اقتدار دفاعی و بهره گیری از سلاح‌های بومی و نماد بی اثر بودن تحریم‌های تسلیحاتی کشورمان است. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر