سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

رزمایش جنگ الکترونیک ارتش از فردا آغاز می‌شود

رزمایش مشترک جنگ الکترونیک «سپر حافظان ولایت 1402» با شرکت نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران از فردا در منطقه وسیعی از مرکز کشور برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 24
کد خبر: ۲۰۱۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده رزمایش مشترک جنگ الکترونیک «سپر حافظان ولایت 1402»، گفت: این رزمایش از فردا با شرکت نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه وسیعی از مرکز کشور برگزار می‌شود.

 

وی افزود: با توجه به اهمیت جنگ الکترونیک در نبردهای امروز و نقش مؤثری که در جنگ‌های آینده دارد، توجه ویژه به فناوری‌های جنگ الکترونیک و تربیت و آموزش نیروی انسانی متعهد و متخصص در این حوزه طی سال‌های گذشته در دستورکار ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است.

 

دریادار سیاری، گفت: ما امروز در حوزه جنگال پیشرفت شایان توجهی در طراحی و تولید تجهیزات مورد نیاز خود با اتکا به دانش تخصصی و توانمندی‌های داخلی داشته‌ایم و زیرساخت‌ها و آموزش‌های مناسبی داریم و برای مقابله با تهدیدات امروز و پیش‌بینی مقابله با تهدیدات آینده در این حوزه پیچیده و حساس به نتایج مطلوبی رسیده‌ایم که لازم است برخی از این دستاوردها در میدان نبرد محک زده و مورد آزمایش قرار داده شود.

 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش، با تقدیر از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان‌های خودکفایی ارتش در نیروهای چهارگانه در طراحی و تولید تجهیزات جنگ الکترونیک، افزود: افزایش مهارت‌های تخصصی و انتقال تجربیات به نیروهای جوان و تمرین سناریوهای مختلف رزمی در این حوزه از جمله اهداف برگزاری این رزمایش است.

 

وی خاطرنشان کرد: حدود یکصد و سی تمرین تخصصی آفندی و پدافندی در حوزه جنگ الکترونیک در این رزمایش پیش‌بینی شده که در لحظه و به صورت برخط توسط قرارگاه راهکنشی ذوالفقار ارتش هدایت و توسط قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص) مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

 

دریادار سیاری همچنین تصریح کرد: رزمایش جنگ الکترونیک سپر حافظان ولایت 1402 ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور نیروهای زمینی، پدافند، هوایی و دریایی از فردا با انواع مختلف سامانه های جنگالی، راداری، پهپادی، سایبری، فضایی، جنگنده‌ها و پرنده‌های باسرنشین و بدون سرنشین، ریزپرنده‌ها و سایر سامانه‌های ثابت، سیار، زمین‌پایه و هواپایه مرتبط با جنگ الکترونیک برگزار خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار