انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

امیر شیخ: ۱۲ نوع پهپاد انهدامی و رزمی وارد سازمان ارتش می‌شوند

امیر شیخ: ۱۲ نوع پهپاد انهدامی و رزمی وارد سازمان ارتش می‌شوند سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش گفت: 12 نوع پهپاد پروازی مختلف انهدامی و رزمی از پرنده‌های مختلف که در قالب کلی قریب به 200 پرنده سازماندهی شده که در این رزمایش به مرحله آزمایش در خواهد آمد و پس از طی این مرحله، شاهد ورود این سامانه‌ها به سازمان رزم ارتش خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر علیرضا شیخ سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ارتش صبح امروز (چهارشنبه، ۱۲ مهرماه) در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه خبر سیما، گفت: در ادامه فاز تاکتیکی رزمایش در مرحله دوم وارد فاز عملیاتی شدیم.

 

وی افزود: ما روز گذشته هنرنمایی پهپاد ابابیل-۵ را در شناسایی داشتیم. همچنین، روز گذشته عملیات رهگیری و انهدام بسیار خوب پهپاد کرار را داشتیم. همچنین، پهپاد کمان ۱۹ نیز با قابلیت جنگال هواپایه رونمایی شد.

 

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، بیان کرد: در ادامه رزمایش و در ادامه فاز تاکتیکی مرحله نهایی، آزمایش توان عبور از کمند تورهای جنگالی و سدهای پدافندی پهپادهای آرش و کرار را داریم که قرار است از نقاط مختلف کشور به پرواز درآمده و در پروازهای گروهی در نقطه‌ مشخص و زمان معلوم فرود بیایند.

 

امیر شیخ در تشریح سایر جزئیات مرحله نهایی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، گفت: به چالش کشیدن توانایی پهپادها و پرنده‌های ما در محیط اخلالی جنگالی در صحنه رزم اهمیت دارد. در این مرحله از رزمایش قابلیت آفندی پرنده‌های خود را در مقابله ‌و مواجهه با سامانه‌های اخلالگر آزمایش می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: امروز در فاز نهایی رزمایش، ما با هدف قرار دادن اهدافی که در منطقه رزمایش کار گذاشته شده در مکان و زمان واحد قابلیت جدیدی از توان پهپادی ارتش را به نمایش خواهیم گذاشت.

 

سخنگوی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش، تصریح کرد: در این مرحله 12 تایپ پروازی مختلف انهدامی و رزمی ما از پرنده‌های مختلف که در قالب کلی قریب به 200 پرنده سازماندهی شده به مرحله آزمایش در خواهد آمد.

 

وی در پایان افزود: ان‌شاءالله پس از طی این مرحله، شاهد ورود این سامانه‌ها به سازمان رزم ارتش باشیم تا بتوانیم توان دفاعی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را ارتقاء دهیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار