پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

امیر واحدی: بزودی اخبار خوبی از توان پهپادی نیروی هوایی ارتش اعلام می‌کنیم

امیر واحدی: بزودی اخبار خوبی از توان پهپادی نیروی هوایی ارتش اعلام می‌کنیم فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: در آینده‌ای نزدیک خبرهای بسیار خوبی در حوزه پهپادی نیروی هوایی ارتش به سمع و نظر ملت شریف ایران خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، امیر خلبان حمید واحدی در حاشیه برگزاری رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش با تاکید بر اینکه لحظه‌ای از افزایش توانمندی پهپادی غافل نخواهیم شد، گفت: رزمایش مشترک پهپادی ارتش با شرکت نیروهای چهارگانه ارتش در گستره جغرافیای کشور برگزار شد و ما در مراحل پایانی آن هستیم.

 

وی با اشاره به نقش این نیرو در رزمایش مشترک پهپادی، افزود: نیروی هوایی الهی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تصمیم معاونت عملیات ارتش مسئولیت کنترل عملیات هر چهار نیرو در رزمایش را برعهده داشت و بر همین اساس تمامی پروازهای انجام شده در قالب طرح عملیاتی رزمایش با هماهنگی نیروی هوایی انجام شد که ما شاهد یک همراهی و هماهنگی بسیار خوب میان نیروهای شرکت کننده بودیم.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از عملیات‌های انجام شده در قالب رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش اشاره کرد و افزود: شناسایی و عکس‌برداری از نقاط حساس و حیاتی به خوبی توسط پهپادها انجام شد و اهداف واگذاری شده به نیروی هوایی نیز با مهمات هوشمند و پهپادهای انتحاری برد بلند مورد هدف و انهدام قرار گرفت.

وی ادامه داد: همچنین در این رزمایش توانستیم با بمب قائم، موشک الماس و بمب k۸۲ محمول بر پهپاد کمان ۱۲ اهداف را به صورت دقیق مورد اصابت قرار دهیم که این موفقیت‌ها نویدبخش آینده درخشان پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

 

امیر واحدی تصریح کرد: پهپاد‌ها امروزه از جایگاه بسیار مهم و ویژه‌ای در اجرا ماموریت‌های نیروهای مسلح در سطح جهان برخوردار هستند و ما به عنوان نیروی هوایی ارتش باید بتوانیم با سرعت به سمت تبدیل شدن به یک قدرت پهپادی مقتدر و توانمند حرکت کنیم.

 

فرمانده نیروی هوایی ارتش خاطرنشان‌کرد: در آینده‌ای نزدیک خبرهای بسیار خوبی در حوزه پهپادی نیروی هوایی ارتش به سمع و نظر ملت شریف ایران خواهد رسید و به آن‌ها اطمینان می‌دهیم که فرزندانشان در نیروهای مسلح لحظه‌ای از توانمند شدن غافل نخواهند شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار