امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

وزیر آموزش و پرورش: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش می‌یابد

وزیر آموزش و پرورش: ظرفیت دانشگاه فرهنگیان افزایش می‌یابد وزیر آموزش و پرورش با اعلام این خبر که ۷۵ هزار معلم جدید در حال جذب هستند، گفت: بخش دیگری از کمبود معلم از طریق بکارگیری معلمان بازنشسته و دانشجو معلمان برای سال تحصیلی جاری جبران شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا مراد صحرایی  وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: ۷۵ هزار معلم جدید در حال جذب هستند و بخش دیگری از کمبود معلم از طریق به کارگیری معلمان بازنشسته، دانشجو معلمان در سال‌های سوم و چهارم دانشگاه و سایر ظرفیت‌هایی از این دست جبران شده است.
وی تاکید کرد: ۷۵ هزار ردیف استخدام معلم برای آموزش و پرورش تعریف شده بود که از این میزان ۲۵ هزار ردیف برای دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی در نظر گرفته شد که استخدام شدند و ۲ ردیف استخدامی که برای معلمان مقطع ابتدایی، هنرستان و دبیران متوسطه است نیز اجرا شده و در مقطع ابتدایی ۱۷ هزار و ۵۰۰ معلم پذیرفته شدند که البته تکمیل ظرفیت هم برای آن در نظر گرفته شده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه پیش بینی می‌شود تا پایان مهرماه تکمیل ظرفیت جذب معلمان به اتمام برسد، گفت: دلیل کسری فعلی این است که هنوز در مورد جذب دبیران، نتایج اعلام نشده است. اما اینکه گفته شود معلم در کلاس نداریم، درست نیست و در همه کلاس‌ها معلم حضور دارد.
وی ادامه داد: اگر کلاسی خالی از معلم باشد، سایر معلمان این خلاء را پر می‌کنند تا معلم در نظرگرفته شده به کلاس مربوطه اختصاص داده شود. البته رسانه‌ها باید بدانند که کسری معلم طی دو سال دولت سیزدهم ایجاد نشده است. بلکه کسری معلم زمانی ایجاد شد که ظرفیت پذیرش در دانشگاه فرهنگیان که ظرفیت راهبردی نظام است، در دولت‌های قبل به کمتر از ۴ هزار نفر رسید و امروز آثار آن را مشاهده می‌کنیم.
صحرایی تاکید کرد: دولت سیزدهم بنا دارد سیاست تربیت معلم را افزایش دهد که در این رابطه ظرفیت دانشگاه فرهنگیان ۲۰ درصد بیشتر شده و سال‌های آینده نیز این رویه ادامه خواهد داشت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار