پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سرلشکر صفوی: می‌توان شانگهای را از مسیر ایران به اوراسیا و بریکس متصل کرد

سرلشکر صفوی: می‌توان شانگهای را از مسیر ایران به اوراسیا و بریکس متصل کرد مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در دیدار با وزیر امور خارجه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با عضویت دائم در شانگهای می‌تواند این سازمان را از مسیر ایران به اتحادیه اوراسیا، بریکس و کریدورهای ترانزیتی جنوب به شمال و شرق به غرب متصل کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 06
کد خبر: ۲۰۷۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با حضور در محل وزارت امور خارجه و در دیدار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، با مهم ارزیابی کردن عضویت دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای که در نتیجه دیپلماسی موفق دولت سیزدهم رقم خورد، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با عضویت دائم در سازمان همکاری شانگهای می‌تواند این سازمان را از مسیر ایران به اتحادیه اقتصادی اوراسیا، بریکس و کریدورهای ترانزیتی جنوب به شمال و شرق به غرب متصل کند.

 

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید قاسم سلیمانی، با تأکید بر اینکه اکثر کارشناسان و حتی مقامات کشورهای غربی و شرقی بر روند تغییر هندسه نظم جدید جهانی در دوره کنونی اتفاق نظر دارند، افزود: انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت در شکل دهی به نظم جدید جهانی مؤثر هستند و وزارت امور خارجه با پیگیری سیاست همسایگی، پیوند با قدرت‌های اوراسیا بر اساس منافع مشترک و تهدیدات مشترک یکی از ارکان این تأثیرگذاری محسوب می‌شود.

 

وی ضرورت فعال سازی جایگاه ایران در کریدورهای تجاری و ترانزیتی و راهبرد اقتصاد دریا محور، با استفاده از شبکه کریدورهای جنوب - شمال و شرق به غرب و همکاری کشورهای موثر در این زمینه را مورد تأکید قرار داد.

 

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه نیز در این دیدار با تبیین سیاست خارجی طراحی شده در دولت آیت‌الله رئیسی در سیاست خارجی متوازن از جمله حوزه همکاری‌های نزدیک و گسترده با همسایگان در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، تجاری، حمل و نقل و ترانزیت، دستاوردهای این رویکرد را مورد اشاره قرار داد.

 

وی با تجلیل از خدمات ارزشمند سردار سرلشکر صفوی، دیدگاه مطروحه وی در قبال ژئوپلیتیک منطقه و تحولات جهانی را ستود.

 

در این دیدار مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه نیز گزارشی از اقدامات موفق این حوزه ارائه داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده