لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

قالیباف در بدو ورود به تهران: در حوزۀ تجاری، ترانزیتی و استرداد زندانیان با امارات توافق کردیم

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: نقطه عطفی در بسترسازی و روان سازی برای تجار و بخش خصوصی کشورمان مخصوصاً در حوزه ترانزیت و بحث‌های سرمایه‌گذاری با این توافقات اتفاق افتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 06
کد خبر: ۲۰۷۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس هیأتی به دعوت رئیس مجلس ملی فدرال امارات متحده عربی سفر کرده بود، دقایقی قبل وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به فرودگاه مهرآباد در تشریح دستاوردهای این سفر گفت: ملاقات‌های بسیار خوبی با رئیس دولت امارات متحده عربی ، معاون نخست وزیر ، رئیس مجلس و تیم پارلمانی امارات متحده عربی و نشست مشترکی هم با تجار ایرانی و بخش‌های مختلفی که از جمهوری اسلامی ایران در کشور امارات حضور دارند داشتیم.


وی افزود: اگر بخواهیم یک گزارش مختصر و فشرده‌ای ارائه دهم در حوزه مسائل اقتصادی، موضوعات سرمایه‌گذاری و مباحث مربوط به تجارت امارات متحده عربی دومین کشوری است بعد از چین که حجم مبادلات تجاری ما با آن کشور بالا است. باید این مبادلات را حفظ و آن را توسعه دهیم. این سفر دستاوردهای خوبی داشته است و اطمینان دارم که یک نقطه عطفی در بسترسازی و روان سازی برای تجار و بخش خصوصی کشورمان و مخصوصاً در حوزه ترانزیت و بحث‌های سرمایه‌گذاری با این توافقات اتفاق افتاده است.

 

قالیباف تاکید کرد: بنا شد رئیس دولت امارات متحده عربی سفری به تهران داشته باشند و هماهنگی‌های لازم برای این سفر انجام شده است.

 

وی اظهار داشت: در حوزه مسائل سیاسی گفت و شنودهای مفصلی انجام گرفت و بعضی از هماهنگی‌هایی که باید در این زمینه صورت می گرفت بسیار خوب و مفید پیش رفتیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی زندانی در کشور امارات داریم که بعضی از آنها محکوم شده‌اند و دارند محکومیت خود را می‌گذرانند در این بخش توافقنامه‌ای با کشور امارات نداشتیم که موضوع مبادله و استرداد زندانیان به توافقاتی رسیدیم و این هم یک گام جدی برای بخش قابل توجهی از خانواده‌های ایرانی است.

 

وی ادامه داد: در حوزه مسائل بریکس که فرصت‌هایی خاص و موثری را برای کشورمان برقرار می‌کند. این فرصت با یک اولویتی در حوزه تجارت با کشور امارات است و این هم از موضوعاتی بود که با رئیس دولت و با بخش‌های اقتصادی صحبت شد و به توافق رسیدیم. امیدوارم که آثار این سفر در زندگی مردم در عرصه‌های مختلف سیاسی اقتصادی و امنیتی مشهود باشد./ فارس

ارسال نظر