استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

جزئیات جدید از نام‌نویسی داوطلبان انتخابات مجلس 1402

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره ثبت‌نام متقاضیان مجلس دوازدهم گفت: این مرحله از ۲۷ مهر کلید خواهد خورد و داوطلبان باید اطلاعات شخصی، خانوادگی و سوابق خود را در سامانه وارد کرده و هم‌چنین یک شماره حساب بانکی برای فعالیت‌های تبلیغاتی‌شان معرفی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 07
کد خبر: ۲۰۷۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور  درخصوص مرحله ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات مجلس دوازدهم اظهار داشت: ثبت‌نام داوطلبان از تاریخ 27 مهر تا 3 آبان‌ماه به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود؛ متقاضیانی که کد پیگیری دریافت کرده‌اند، یعنی شش دستگاه مربوطه مدارک و گواهی‌های آنان را تأیید کرده‌اند می‌توانند وارد سامانه وزارت کشور شده و ثبت‌نام‌شان را نهایی کنند.

 

وی افزود: نکته قابل توجه اینکه در مرحله ثبت‌نام نهایی، تغییر حوزه‌های انتخابیه نیز امکان‌پذیر است و متقاضیان می‌توانند حوزه‌های انتخابیه‌شان را تغییر دهند.


سخنگوی ستاد انتخابات بیان کرد: بر اساس تبصره 3 ماده 53 قانون انتخابات، وزارت کشور برای ثبت‌نام نهایی باید یک پرسش‌نامه را تهیه و تدوین کند که به تأیید هیات مرکزی نظارت بر انتخابات برسد و طبق آن «داوطلبان باید اطلاعات شخصی و خانوادگی و سوابق از جمله علمی، شغلی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی خود را وارد کنند.»

 

اسلامی ادامه داد: حداقل زمانی که برای تکمیل این پرسشنامه پیش‌بینی می‌شود، حدود 30 الی 45 دقیقه است. از متقاضیان می‌خواهیم حتماً مواردی که مرتبط با این اطلاعات شخصی، خانوادگی و غیره هست را با خود آماده داشته باشند.

 

وی تأکید کرد: زمانی که متقاضیان اطلاعات‌شان را ثبت کردند، این موارد قابل ویرایش نخواهد بود و متقاضیان دقت لازم را در زمان ورود اطلاعات داشته باشند.

 

دبیر ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: طبق قانون شفافیت که سال 1398 ابلاغ شده، متقاضیان باید یک شماره حساب غیرتجاری به سامانه‌ی ما اعلام کنند و ما مکلف به اجرای قانون هستیم. این حساب بانکی مخصوص فعالیت‌های تبلیغاتی نامزدها خواهد بود؛ سامانه‌ای به‌نام شفافیت را رونمایی می‌کنیم که شماره حساب در آن وارد می‌شود؛ کلیه ورود و خروج‌های مالی و آن‌چه یک نامزد در دوره انتخابات برای مصارف تبلیغاتی خود انجام می‌دهد در آن سامانه ثبت خواهد شد و بر اساس قانون شفافیت، مورد رصد انجام می‌گیرد.

 

اسلامی اضافه کرد: این شماره حساب باید توسط متقاضی وارد سامانه شود و از هر داوطلب نیز یک نماینده و یا حسابدار خواهیم خواست.

 

وی در ادامه سخنان خود عنوان کرد: بر اساس بند 9 ماده 31 قانون انتخابات، داوطلبان باید گواهی معتبر و مورد تأیید بالاترین مقام نهاد یا موسسات مربوط مبنی بر داشتن حداقل 5 سال سابقه فعالیت اجرایی، آموزشی، پژوهشی یا قضایی در بخش دولتی عمومی و یا غیرعمومی را آماده و در سامانه وارد کنند. ما این موارد از الان را اطلاع‌رسانی می‌کنیم که متقاضیان آماده داشته باشند؛ این مسائل طبق قانون جدید مجلس است و قبلاً نبوده و برای اولین‌بار درخواست می‌شود.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره برگزاری انتخابات به‌صورت الکترونیک نیز توضیح داد: ما حدود 174 حوزه تک‌کرسی داریم و الباقی دارای کرسی‌های متعدد هستند. قانون جدید در این‌باره می‌گوید یک‌هشتمِ حوزه‌های دارای تعدد کرسی که حدود 4 حوزه می‌شود را برای برگزاری الکترونیکی به‌عنوان نمونه و پایلوت برای تأیید به شورای نگهبان اعلام کنیم و اگر تأیید شد، فرآیند رأی الکترونیکی و یا به تعبیری انتخابات تمام‌الکترونیک انجام شود. مرکز فناوری وزارت کشور در حال طراحی طرح‌نامه‌ای است تا این حوزه‌ها که امکانات و زیرساخت‌های مورد نیاز در آن وجود دارد، به شورای نگهبان تقدیم شود و بعد از تایید، جزئیات را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار