بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم

قالیباف: کمیسیون تلفیق سریعتر مواد ارجاعی برنامه هفتم را تعیین تکلیف کند

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: انتظار می‌رود کمیسیون تلفیق ایرادات مدنظر صحن در مواد ارجاعی از لایحه برنامه هفتم توسعه را عینا لحاظ کرده و هرچه سریع‌تر مواد ارجاعی را تعیین تکلیف کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یک‌شنبه،16مهر) در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، در پاسخ به تذکر محمدتقی نقدعلی گفت: تذکر شما در خصوص ارجاع متعدد مواد لایحه به کمیسیون تلفیق وارد است، بنده از اعضای کمیسیون تلفیق تقاضا دارم تا همراهی لازم را داشته باشند موضوعات مورد بحث در صحن و نظرات و اشکالاتی که به مواد وارد می‌شود کاملا شفاف است، بنده خواهش می‌کنم بلافاصله کمیسیون تلفیق جلسات را برگزار کند و هر روز اصلاح مدنظر صحن را در لایحه لحاظ کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آیین‌نامه داخلی به ما این اجازه را نمی‌دهد و گرنه این اصلاح را در صحن انجام می‌دادیم اگر بنا باشد دوباره در یک مسیر کارشناسی مانند دور اول مواد الحاقی در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گیرد وقت زیادی می‌خواهد و بنده تقاضا دارم که اعضای کمیسیون تلفیق ایرادات مدنظر صحن را عینا لحاظ کنند و سریع‌تر مواد را به صحن بیاورند.

 

پیش از صحبت قالیباف، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی در تذکری با استناد به ماده ۲۲ آیین‌نامه داخلی مجلس بیان کرد: با توجه به روندی که اکنون لایحه برنامه هفتم توسعه در صحن مجلس شورای اسلامی طی می‌کند بهتر بود که از همان ابتدا کلیات لایحه را به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌دادیم. اکنون مواد مهمی از لایحه نظیر همسان سازی حقوق بازنشستگان و کارکنان و سایر مفاد مهم مرتبا به کمیسیون تلفیق ارجاع می‌شود. آیا این در شأن مجلس است؟

 

وی در ادامه اظهار کرد: از سویی دیگر با توجه به اهمیت تخصیص دو میلیون تن قیر برای اجرای پروژه‌های عمرانی و مسائل جاده‌ای از رئیس مجلس شورای اسلامی تقاضا می‌کنم تا در بین بررسی برنامه هفتم توسعه، مصوبه مجلس در خصوص تخصیص قیر در دستور کار قرار گیرد و با یک رای‌گیری برای تعیین تکلیف پروژه‌های عمرانی به سرانجام برسد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار