پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد

سرلشکر باقری: حل مشکل مسکن کارکنان نیروها در اولویت فرماندهان باشد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: با حمایت‌های دولت محترم، رفع مشکل مسکن کارکنان باید در اولویت همه فرماندهان باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در چهارمین جلسه شورای عالی مسکن نیروهای مسلح به میزبانی ارتش، ضمن تبریک پیروزی‌های چشمگیر مقاومت اسلامی در برابر صهیونیست‌های متجاوز اظهار داشت: با توجه به تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا در حوزه تامین مسکن، امیدواریم روند تامین مسکن در سطح کشور با سرعت و رعایت تمام ضوابط به طور جدی دنبال شود.

 

وی با اشاره به توافقات مختلف برای تامین مسکن در نیروهای مسلح گفت: با توجه به سختی کار در نیروهای مسلح و دوری کارکنان از خانواده‌ها به جهت انجام ماموریت در مناطق مختلف، همواره مسئله مسکن یکی از دغدغه‌ها در مجموعه نیروهای مسلح است و همه فرماندهان باید حل مسئله مسکن کارکنان را در اولویت کار خود قرار دهند.

 

سرلشکر محمد باقری تاکید کرد: امیدواریم با روندی که آغاز شده و با همکاری دولتمردان در نهادهای مختلف، مسکن کارکنان در تمامی سازمان‌های نیروهای مسلح تأمین شود و تعهد ساخت 500 هزار واحدی در سطح نیروهای مسلح با سرعت بهتری پیش برود.

 

وی افزود: کارکنان نیروهای مسلح باید کمترین دغدغه را داشته باشند تا بتوانند در امر دفاع از کشور و تامین امنیت به فعالیت خود بپردازند. همه مسئولان در سطح نیروهای مسلح و کشور باید با اهتمام جدی در زمینه مرتفع شدن دغدغه مسکن تلاش کنند تا همه کارکنان بویژه کارکنانی که در نقاط صفر مرزی و در دورافتاده‌ترین مناطق مشغول حفاظت و حراست از کشور هستند، دغدغه در این خصوص نداشته باشند.

 

در پایان این جلسه با دستور سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های ساخت مسکن و واگذاری واحدهای مسکونی آماده شده در سطح نیروهای مسلح کشور به‌صورت دورسخنی برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار