مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

سرلشکر باقری: حل مشکل مسکن کارکنان نیروها در اولویت فرماندهان باشد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: با حمایت‌های دولت محترم، رفع مشکل مسکن کارکنان باید در اولویت همه فرماندهان باشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در چهارمین جلسه شورای عالی مسکن نیروهای مسلح به میزبانی ارتش، ضمن تبریک پیروزی‌های چشمگیر مقاومت اسلامی در برابر صهیونیست‌های متجاوز اظهار داشت: با توجه به تاکیدات فرماندهی معظم کل قوا در حوزه تامین مسکن، امیدواریم روند تامین مسکن در سطح کشور با سرعت و رعایت تمام ضوابط به طور جدی دنبال شود.

 

وی با اشاره به توافقات مختلف برای تامین مسکن در نیروهای مسلح گفت: با توجه به سختی کار در نیروهای مسلح و دوری کارکنان از خانواده‌ها به جهت انجام ماموریت در مناطق مختلف، همواره مسئله مسکن یکی از دغدغه‌ها در مجموعه نیروهای مسلح است و همه فرماندهان باید حل مسئله مسکن کارکنان را در اولویت کار خود قرار دهند.

 

سرلشکر محمد باقری تاکید کرد: امیدواریم با روندی که آغاز شده و با همکاری دولتمردان در نهادهای مختلف، مسکن کارکنان در تمامی سازمان‌های نیروهای مسلح تأمین شود و تعهد ساخت 500 هزار واحدی در سطح نیروهای مسلح با سرعت بهتری پیش برود.

 

وی افزود: کارکنان نیروهای مسلح باید کمترین دغدغه را داشته باشند تا بتوانند در امر دفاع از کشور و تامین امنیت به فعالیت خود بپردازند. همه مسئولان در سطح نیروهای مسلح و کشور باید با اهتمام جدی در زمینه مرتفع شدن دغدغه مسکن تلاش کنند تا همه کارکنان بویژه کارکنانی که در نقاط صفر مرزی و در دورافتاده‌ترین مناطق مشغول حفاظت و حراست از کشور هستند، دغدغه در این خصوص نداشته باشند.

 

در پایان این جلسه با دستور سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های ساخت مسکن و واگذاری واحدهای مسکونی آماده شده در سطح نیروهای مسلح کشور به‌صورت دورسخنی برگزار شد./ فارس

ارسال نظر