دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تایمز: روسیه به ایران مسیر مصون از تحریم برای انتقال نفت پیشنهاد داد +نقشه

یک رسانه آمریکایی گزارش داده روسیه به ایران یک مسیر مصون از تحریم برای انتقال نفت خود به ترکیه و سوریه پیشنهاد داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 30
کد خبر: ۲۰۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ، یک رسانه آمریکایی امروز جمعه گزارش داده روسیه در اقدامی که از گسترش روابط میان مسکو و تهران حکایت دارد به ایران مسیر جدیدی برای انتقال نفت به ترکیه و سوریه پیشنهاد داده است.

 

به نوشته تایمز، ایران قبلاً محموله‌های نفت خود به سوریه و ترکیه را از طریق کانال سوئز انتقال داده است. اما بعد از خروج آمریکا از برجام انتقال نفت از این این مسیر برای ایران دشوار شده است، زیرا کشورهایی که اقدام به خریداری نفت ایران کنند یا به انتقال محموله‌های آن کمک کنند ممکن است با تحریم‌های آمریکا مواجه شوند.

 

«گئورگی مارادوف»، نماینده کرملین در شبه جزیره کریمه گفت که ایران می‌تواند از قابلیت‌های کشتی‌رانی این شبه‌جزیره استفاده کرده و نفت خودش را از طریق کانال «ولگا-دن» به دریای سیاه منتقل کند.

 

مارادوف تأکید کرد: «منافع دوجانبه بین ایران و کریمه به ویژه با توجه به سیاست‌های ضدایرانی ایالات متحده آمریکا رو به افزایش است.»

 

طبق نوشته روزنامه تایمز، کانال ولگ-دن 63 مایل طول دارد و بخشی از آبراهی است که دریای خزر را از طریق دریای آزوف و دریای سیاه به اقیانوس‌های جهان متصل می‌کند.

این روزنامه می‌نویسد تهران هنوز علناً به درخواست روسیه پاسخ نداده اما اعطای مسیر جایگزین نفتی می‌تواند فرصت ارزشمندی در اختیار صنعت نفت ایران قرار دهد.

منبع : فارس

ارسال نظر