اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری

آخرین جزئیات از طرح حذف کنکور

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آخرین جزئیات از اجرای طرح حذف کنکور و شیوه ساماندهی آن را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در سنندج، آخرین جزئیات از طرح حذف کنکور و شیوه ساماندهی آن را تشریح کرد و اظهار داشت: برای سال‌تحصیلی 99-98، اعلام شده که 85 درصد از ظرفیت‌ دانشگاه‌ها بدون کنکور و داوطلبان در سایت دانشگاه پذیرش شوند.

 

وی افزود: در این طرح دواطلب در سایت دانشگاه ثبت‌نام کرده و پس از بررسی مدارک وی از سوی دانشگاه مربوطه، نتیجه اعلام می‌شود.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: امسال به‌دلیل اینکه نخستین سال اجرای این طرح بود، چندان مورد استقبال داوطلبان قرار نگرفت اما تلاش می‌کنیم موضوع ثبت‌نام در سایت دانشگاه را برای حذف کنکور در میان جوانان نهادینه کنیم.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر عملاً کنکور برای 15 درصد باقیمانده از داوطلبان، که بیشتر متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی است، برگزار می‌شود.

 

غلامی به مزیت حذف کنکور اشاره کرد و گفت: با اجرای این طرح، افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه‌های بزرگ و مطرح کشور را دارند اما در مقابل به موفقیت خود در رقابت کنکور اطمینان ندارند، می‌توانند از این طریق از ظرفیت دانشگاه‌های خوب و سطح آموزشی بالا در رشته‌های غیرپزشکی استفاده کنند.

 

 

وی در بخش دیگر از سخنان با بیان اینکه وضعیت خوابگاه و کیفیت غذای دانشجویی مطلوب است، اظهار کرد: در حال حاضر اکثر دانشگاه‌ها از شرایط رفاهی خوبی برخوردارند.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: علی‌رغم مشکلات و وضعیت اقتصادی فعلی، فشار وارده به دانشگاه‌ها به‌دلیل متقاضی بالای خوابگاه و غذای سلف دانشجویی طبیعی است.

 

وی افزود: هیچ‌گونه مشکلی برای دانشجویان متقاضی خوابگاه و غذای سلف دانشجویی وجود ندارد و بودجه قابل توجهی برای این بخش تخصیص و صرف می‌شود.

 

غلامی عنوان کرد: هر کدام از دانشگاه‌های سطح کشور نسبت به وضعیت خود، بخشی از نیاز خوابگاهی را تامین کرده و دیگر دانشگاه‌های کوچک و تازه تأسیس نیز در حال ساخت خوابگاه هستند تا دانشجویان با مشکل مواجه نشوند.

 

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار