توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

پامپئو: اطلاعات قطعی داریم که آدریان دریا به سوریه می‌رود

پامپئو: اطلاعات قطعی داریم که آدریان دریا به سوریه می‌رود وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که این کشور اطلاعات قطعی در اختیار دارد که نفتکش ایرانی آدریان دریا به سوی سوریه می‌رود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد شنبه مدعی شد که واشنگتن اطلاعات قطعی در اختیار دارد که نفتکش ایرانی آدریان دریا به سوی سوریه می‌رود.

 

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «ظریف‌،‌ وزیر امور خارجه ایران به انگلیس تضمین داد که نفتکش گریس 1/ آدریان دریا 1 به سوریه نمی‌رود. »

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه نوشت: «ما اطلاعات قابل اطمینانی داریم که این نفتکش به سوی بندر طرطوس سوریه می‌رود. من امیدارم که شرایط تغییر کند. اطمینان به ظریف اشتباه بزرگی است.»

 

 

پامپئو در حالی این سخنان را مطرح می‌کند که ساعتی پیش وزارت خزانه‌داری آمریکا نفتکش ایرانی آدریان دریا و کاپیتان ان را در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

 

حدود دو ماه پیش هنگام عبور از منطقه جبل طارق توسط تفنگداران دریایی انگلیس توقیف شد. مقام‌های دولت محلی جبل طارق ادعا کرده این نفتکش در حال ارسال نفت به سوریه بوده و به دلیل نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف شده است.

 

جبل‌طارق سرانجام حدود دو هفته پیش این نفتکش را آزاد کرد. گریس‌1 از آن زمان نامش را به «آدریا‌ن‌دریا» تغییر داد و با پرچم جمهوری اسلامی ایران حرکتش را آغاز کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار