بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

بولتون: محموله نفتکش آدریان قاچاق است و نباید تخلیه شود

اظهارات بولتون در پی این مطرح می‌شود که کشتی آدریان دریا در اوایل ماه ژوئیه توسط نیروی دریایی انگلیس در منطقه جبل‌الطارق و با ادعای نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا با حمل سوخت غیرقانونی به سوریه، توقیف شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مشاور امنیت ملی آمریکا ادعاهایی علیه فعالیت کشتی حامل سوخت ایران مطرح کرد.

 

جان بولتون، مشاور امنیت ملی آمریکا در پیامی توییتری با طرح ادعاهایی علیه ایران نوشت که برای کارزار جلوگیری از ایران در زمینه آن‌چه حمایت مالی تروریسم، بی‌ثبات کردن جهان و نقض تحریم‌های جهانی می‌خواند، همکاری همه لازم است.

 

وی در ادامه با اشاره به آدریان دریا[گریس 1] کشتی حامل سوخت ایران نوشت: سوخت قاچاقی که توسط آدریان دریا در حال حرکت به سمت ترکیه است، نباید در یک بندر یا دریا تخلیه شود.

 

اظهارات بولتون در پی این مطرح می‌شود که کشتی آدریان دریا در اوایل ماه ژوئیه توسط نیروی دریایی انگلیس در منطقه جبل‌الطارق و با ادعای نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا با حمل سوخت غیرقانونی به سوریه، توقیف شد.

 

سپس دولت جبل‌الطارق اعلام کرد که دلیلی برای در توقیف نگه داشتن این کشتی ندارد و آن را علیرغم درخواست آمریکا برای تمدید توقیف این کشتی، آزاد کرد.

 

اخیرا برخی رسانه‌ها مدعی شده‌اند که این کشتی به سمت ترکیه تغییر مسیر داده و راهی بندری به نام مرسین است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر