سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

نتانیاهو تسلیمِ مخالفان شد: فوراً کابینه اضطراری تشکیل دهیم

نتانیاهو تسلیمِ مخالفان شد: فوراً کابینه اضطراری تشکیل دهیم افزایش انتقادها از ضعف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مدیریت جنگ، باعث شد تا «بنیامین نتنیاهو» تسلیمِ خواست مخالفان خود شده و از آن‌ها برای مشارکت فوری در تشکیل کابینه اضطراری دعوت کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته، دوشنبه ۹ اکتبر از رهبران ائتلاف مخالفان خود در کنست خواست تا «فورا به روند تشکیل یک دولت اضطراری ملی» ملحق شوند.

 

نتانیاهو طی سخنرانی شب گذشته خود، در حالی از رهبران ائتلاف مخالف خواست فوراً یک کابینه اضطراری تشکیل دهند، که سابقه چنین تصمیمی به ۵ ژوئن ۱۹۶۷ در کابینه «مناخیم بگین»، ششمین نخست‌وزیر رژیم اشغالگر و در طول جنگ شش روزه برمی‌گردد.

 

طی روزهای گذشته و هم‌زمان با بالارفتن درگیری‌ها با مقاومت فلسطین، منابع صهیونیستی گزارش داده‌ بودند حزب «بنی گانتز»، یکی از رهبران ائتلاف مخالف در حال برگزاری مذاکراتی با نماینده بنیامین نتانیاهو، برای تشکیل یک کابینه اضطراری است.

 

«یائیر لاپید»، رهبر مخالفان رژیم صهیونیستی هم دو روز گذشته، یکشنبه به نتانیاهو اعلام کرده بود که آماده تشکیل یک کابینه اضطراری برای مدیریت جنگ است.

 

نتانیاهو در حالی تسلیم خواست مخالفان شده که انتقادها از او در محافل رسانه‌ای و سیاسی افزایش یافته است؛ اخیراً روزنامه عبری «هاآرتص» در گزارشی نوشت: شکست‌های نتانیاهو در مدیریت حکومت اسرائیل پی‌درپی شده‌اند؛ او مسئول تمام رخدادهای اخیر شهرک‌های اطراف نوار غزه است.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز شنبه ۷ اکتبر، اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد و درگیری‌ها که تاکنون ادامه دارد، منجر به هلاکت هزاران صهیونیست شده است.

 

رسانه‌های صهیونیستی تاکنون تایید کرده‌اند که در جریان عملیات طوفان الاقصی، حداقل ۱۰۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیده و بیش از ۲۵۰۰ نفر زخمی شدند و این آمار باز هم در حال افزایش است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار