دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

هایکو ماس: اولویت ما ایجاد امکان مذاکره میان آمریکا و ایران است

وزیر امور خارجه آلمان از ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران در نشست‌جی‌۷ استقبال کرد و آن را اولویتی برای آلمان تلقی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان که به همراه وزرای امور خارجه انگلیس و فرانسه برای رایزنی با فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حاشیه نشست وزرای دفاع اتحادیه اروپا در هلینسکی شرکت کرده بود گفت که این سه کشور[آلمان، انگلیس و فرانسه] خواهان پیش‌برد رویداد نشست جی‌۷ هستند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر تمایل به مذاکره با ایران تاکید کرد.

 

ماس در جمع خبرنگاران گفت: اولویت ما ایجاد امکان مذاکره میان آمریکا و ایران است. ما درباره تلاش‌های دیپلماتیک بیشتر با فرانسوی‌های و انگلیسی‌ها و همچنین در منطقه با تمام کشورهای حاشیه خلیج فارس، مذاکره خواهیم کرد.

 

همچنین پیش از این نشست، دومینیک راب، وزیر امور خارجه انگلیس گفت که وی خواستار «پیش‌برد مذاکرات مثبت جی‌۷ درباره ایران است».

 

به گزارش ایسنا، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در نشست جی‌۷ گفت که فرانسه سعی دارد امکان مذاکره میان روسای جمهور آمریکا و ایران را فراهم کند.

 

دونالد ترامپ نیز اظهار کرد که در صورت درست بودن شرایط حتما این کار را خواهد کرد.

 

این در حالی است که رئیس جمهور ایران در این باره گفت که آمریکا پیش از مذاکره با ایران باید تحریم‌هایی را که بر این کشور اعمال کرده است، لغو کند.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده