ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد نتایج اولیه انتخابات عراق اعلام شد مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج

کشته و مفقود شدن ۲۸ صهیونیست فرانسوی در عملیات طوفان الاقصی

در چهارمین روز از عملیات «طوفان الاقصی»، وزیر امور خارجه فرانسه از کشته شدن ۸ صهیونیست فرانسوی در اراضی اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در چهارمین روز از عملیات «طوفان الاقصی»، کاترین کولونا، وزیر امور خارجه فرانسه امروز سه شنبه اعلام کرد که دست کم ۸ صهیونیست فرانسوی کشته و ۲۰ تَن دیگر هم مفقود شده‌اند.

وزیر امور خارجه فرانسه در ادامه گفت که از میان مفقودان «احتمالا تعدادی ربوده شده اند.»

کاترین کولونا همچنین از «برقراری یک پرواز ویژه توسط ایرفرانس» در روز پنجشنبه این هفته برای بازگرداندن فرانسوی‌های صهیونیست از اراضی اشغالی خبر داد.

وزارت خارجه فرانسه یکشنبه اعلام کرده بود که یک تبعه صهیونیست این کشور در جریان عملیات غرورآفرین «طوفان الاقصی» در اراضی اشغالی کشته شده است.

خبرگزاری اسپوتنیک هم با انتشار خبری به نقل از وزارت خارجه آلمان اعلام کرد در میان افرادی که از سوی نیرو‌های مقاومت فلسطین (حماس) به اسارت درآمده اند، آلمانی‌ها هم حضور دارند.

خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که وزیر امور خارجه مکزیک گفته است به نظر می‌رسد ۲ تبعه (صهیونیست) این کشور به اسارت حماس درآمده اند.

به گزارش رویترز، یک مرد متولد لندن که در ارتش صهیونیست‌های اشغالگر کار می‌کرد، دیروز شنبه در مرز غزه کشته شد و یک مرد انگلیسی دیگر نیز مفقود شده است.

العربیه هم خبر داده بود که آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و مکزیک مدعی حضور اتباع خود در اسارت حماس هستند. / مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار