المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

پوتین:مصیبت فلسطینیان قابل چشم‌پوشی نیست

پوتین:مصیبت فلسطینیان قابل چشم‌پوشی نیست رئیس‌جمهور روسیه گفت مسئله فلسطین در قلب هر مسلمان است و مصیبت فلسطینیان قابل چشم‌پوشی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 12
کد خبر: ۲۰۸۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه چهارشنبه در مجمع هفته انرژی روسیه یک روز بعد از گفت‌وگو با نخست‌وزیر عراق گفت نمی‌توان مصیبت مردم فلسطین را نادیده گرفت. وی افزود مسلمانان در غرب آسیا و جاهای دیگر آنچه فلسطینیان سال‌ها متحمل شده‌اند را بی‌عدالتی فاحش می‌دانند که فراتر از تصور تشدید شده است.

به گزارش «راشا تودی»، وی اظهار داشت «کشور فلسطین باید در سال ۱۹۴۸ مانند اسرائیل ایجاد می‌شد اما هرگز این اتفاق نیفتاد». وی افزود: مسئله فلسطین در قبل هر کسی در [خاورمیانه] و هر مسلمان است.

پوتین در ادامه سخنانش مقصر تشدید تنش‌ها بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها را «سیاست شهرک‌سازی» اسرائیل دانست که به گفته او، باعث شد زمین‌ها در کرانه باختری از فلسطینیان غصب شود و به شهرک‌نشینان داده شود.

پوتین همچنین گفت واشنگتن در این تحولات نقش داشته زیرا از به کارگیری هرگونه سازوکار واقعی برای حل مناقشه اسرائیلی-فلسطینی غفلت کرد و در عوض ترجیح داد تنها به نیازهای مادی فلسطینیان با برخی کمک‌های مالی و بشردوستانه رسیدگی کند.

وی تاکید کرد: «همیشه گفته‌ایم تا زمانی که برخی مسائل اساسی حل نشود، چیزی تغییر نخواهد کرد». رئیس‌جمهور روسیه در ادامه سخنانش خواستار در آرامش ماندن زنان و کودکان شد و خواستار آن شد که از هدف قرار دادن غیرنظامیان در حملات اجتناب شود.

مسکو از صهیونیست‌ها و فلسطینیان خواسته به درگیری‌ها پایان دهند و خواستار آتش‌بس شده است. به گفته دیپلمات‌های روس، چهار شهروند روسیه در فلسطین اشغالی کشته شده و شش نفر مفقود هستند.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه هم امروز پنجشنبه با تأکید بر لزوم توقف درگیری‌ها میان حماس و رژیم صهیونیستی تصریح کرد پس از پایان تنش‌ها در اراضی اشغالی، وظیفه و تعهد برای ایجاد یک کشور فلسطینی باید جدی گرفته شود.

جنبش مقاومت حماس از روز شنبه (۷ اکتبر) عملیات «طوفان الاقصی» علیه رژیم تروریست صهیونیست را آغاز کرده که تاکنون منجر به هلاکت دست‌کم ۱۳۰۰ صهیونیست و زخمی شدن ۲۵۰۰ نفر دیگر شده است.

رژیم صهیونیستی نیز حمله همه‌جانبه‌ای را علیه نوار غزه آغاز کرد که طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین، تاکنون ۱۲۰۰ فلسطینی در حملات بی‌وقفه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه شهید و ۵۶۰۰ نفر که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند مجروح شده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار