گروسی: مذاکرات هسته‌ای ایران در مرحله دشوار قرار دارد پوتین: آماده‌ایم به هرگونه تهدید راهبردی نه با سخن، بلکه با اقدامات نظامی ـ فنی پاسخ دهیم بقایی: غزه دشوارترین آزمون در ۸۰ سالگی سازمان ملل است جزئیاتی از سفر مسعود پزشکیان به نیویورک پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد

شمار شهدای غزه به 950 نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین، امروز، طی بیانیه‌ای از افزایش شمار قربانیان حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای پنجمین روز متوالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۷۹۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت فلسطین، امروز (چهارشنبه، ۱۱ اکتبر) اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای پنجمین روز متوالی به ۹۵۰ نفر رسید.

 

بر اساس این گزارش، شمار مجروحان حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی به نوار غزه به بیش از پنج هزار نفر رسیده است.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با حملات پیاپی خود به نوار غزه، بیش از ۱۳ هزار منزل مسکونی و ۱۰ مرکز درمانی را ویران کرده و ۴۸ مدرسه نیز در جریان این حملات آسیب دیده‌اند.

 

از سوی دیگر، منابع صهیونیستی نیز اعلام می‌کنند که شمار تلفاتشان در عملیات طوفان الاقصی به ۱۲۰۰ کشته افزایش یافته است و ۲۴۰۰ صهیونیست نیز در این عملیات زخمی شده و تعداد ۲۰۰ نفر دیگر نیز به شمار مفقودین از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی افزوده شده است.

 

عملیات طوفان الاقصی کتائب شهید عز‌الدین القسام شاخه نظامی حماس، روز شنبه (۷ اکتبر) در حمایت از قدس و مسجدالاقصی و در سایه تداوم اجرای سیاست تقسیم و تجزیه بیت‌المقدس و یهودی‌سازی آن آغاز شد. اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان با صدها موشک و راکت هدف قرار گرفت و حملات دو طرف همچنان ادامه دارد.

 

«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق، بعدازظهر سه‌شنبه، ۱۰ اکتبر، با تاکید بر ضرورت مداخله کشورهای جهان برای پایان دادن به تنش‌ها در فلسطین اشغالی، پیش‌بینی کرد که نبرد غزه، دست‌کم ۱۰ روز ادامه داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار