تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

سخنگوی سازمان ملل: تعداد آوارگان در غزه به ۲۶۳ هزار نفر رسیده است

سخنگوی سازمان ملل: تعداد آوارگان در غزه به ۲۶۳ هزار نفر رسیده است استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در پی جنگ جدید میان نیرو‌های مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل اعلام کرد: تعداد آوارگان در سراسر غزه اکنون به ۲۶۳ هزار نفر رسیده که نسبت به روز گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی برابر با ۱۱ اکتبر ۲۰۲۳ و ۱۹ مهرماه جاری در جمع خبرنگاران افزود: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان می‌گوید که تعداد افراد آواره در سراسر غزه اکنون به ۲۶۳ هزار مرد، زن و کودک رسیده است که نسبت به دیروز ۴۰ درصد افزایش داشته است.

دوجاریک تصریح کرد: بیش از یک هزار واحد مسکونی در غزه ویران شده و حدود ۵۶۰ واحد مسکونی به شدت آسیب دیده و غیرقابل سکونت شده است. همچنین ۱۲ هزار ۶۳۰ ساختمان دیگر آسیب کمتری دیده اند.

وی تصریح کرد: تمام ۱۳ بیمارستان و سایر مراکز بهداشتی در غزه به دلیل کمبود عرضه و سهمیه بندی سوخت، به صورت محدود فعال هستند. بیمارستان بیت حانون نیز به دلیل آسیب به اطراف آن غیرقابل دسترسی است.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد: با قطع آب از اسرائیل به غزه، کمبود شدید آب آشامیدنی وجود دارد که بر ۶۵۰ هزار نفر تأثیر گذاشته است. همچنین حملات هوایی اسرائیل به هفت تاسیسات آسیب رسانده است که این تاسیسات، خدمات آب و فاضلاب را به بیش از یک میلیون نفر ارائه می‌کردند. در برخی مناطق، فاضلاب و زباله در خیابان‌ها جمع شده اند که خطر جدی سلامتی را به همراه دارد.

به گفته وی، سازمان ملل ۹ کارمند خود را در حملات هوایی اسرائیل به نوار غزه از دست داده است. /ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار