واکنش ترامپ به عملیات حماس علیه مواضع صهیونیست‌ها

رئیس‌جمهور جنجالی سابق آمریکا با استناد به عملیات حماس علیه مواضع صهیونیست‌ها، بار دیگر وعده اعمال سیاست‌های ضداسلامی را داده و خواهان ممانعت از ورود مسلمانان به خاک آمریکا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۷۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی تشدید حملات حماس به رژیم صهیونیستی، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جنجالی پیشین ایالات متحده و نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، بار دیگر به استراتژی قدیمی روی می‌آورد که در طول مبارزات انتخاباتی ۲۰۱۶ به بهانه مقابله با ترس از حملات آینده در خاک آمریکا و در راستای اعمال سیاست‌های سخت‌گیرانه مهاجرتی‌اش در خاک این کشور به کار گرفت.

 

در این راستا، ترامپ در جریان یک سخنرانی در نیوهمپشایر، وعده خود را برای بازگرداندن طرح بحث‌برانگیز ممنوعیت سفر شهروندان از کشورهای عمدتاً مسلمان به خاک آمریکا را بار دیگر مطرح و سعی کرد از این طریق بین درگیری‌های جاری در رژیم صهیونیستی و غزه با امنیت مرزی ایالات متحده پیوند ایجاد کند.

 

ترامپ در جریان این سخنرانی بدون ارائه هیچ مدرک مستدلی تأکید کرد که «همان افرادی» که حملات خشونت آمیزی را در تل‌آویو انجام می دهند، از «مرز جنوبی» ما که کاملاً باز است هم وارد آمریکا می‌شوند و ممکن است در حال برنامه ریزی برای «حمله» مشابه به آمریکا باشند.

 

لفاظی های اخیر رئیس جمهور سابق آمریکا به مبارزات انتخاباتی وی در سال ۲۰۱۶ و اولین دوره ریاست جمهوری‌اش برمی گردد، زمانی که وی به بهانه ترس از حملات تروریستی در ایالت مختلف آمریکا از ورود مهاجران و پناهندگانی که عمدتا از کشورهای مسلمان وارد آمریکا می شدند، جلوگیری کرد.

 

طی سال ۲۰۱۶، ستاد انتخاباتی ترامپ خواستار «ممنوعیت کامل ورود مسلمانان به خاک ایالات متحده» شد و حتی سیاست‌های باراک اوباما در خصوص مبارزه با تروریست در آمریکا را محکوم کرد و خطاب به اوباما گفت: «ما رهبری داریم که نمی داند چه کار می کند».

در همین راستا پس از روی کار آمدن ترامپ در ژانویه سال ۲۰۱۷، فرمان اجرایی ممنوعیت سفر وی برای شهروندان هفت کشور ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به مدت ۹۰ روز اجرایی شد. ممنوعیتی که موجب اعتراضات در فرودگاه ‌شد و چالش های قانونی بسیاری را با خود به همراه آورد.

 

با این حال، ترامپ از زمان آغاز کارزار انتخاباتی خود در سال ۲۰۲۴، قول داده است که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، بار دیگر این ممنوعیت‌ها را بازگرداند.

 

روز دوشنبه نیز او در ارتباط با موضع از پیش اعلام شده‌اش بدون هیچ استدلال قانع‌کننده‌ای تأکید کرد، چنین ممنوعیتی مانع از وقوع حملاتی مشابه حملات میان حماس و رژیم صهیونیستی در خاک ایالات متحده می شود.

 

به غیر از ترامپ جمهوری‌خواهان دیگری هم همزمان با تشدید درگیری های میان حماس و رژیم صهیونیستی بر موضوع امنیت داخلی آمریکا تأکید کرده اند. بر این اساس، «ران دیسانتیس» فرماندار فعلی ایالت فلوریدا هم با انتقاد از سیاست‌های مهاجرتی و مرزی دولت بایدن تصریح کرده است: «تصور کنید آنچه در اسرائیل اتفاق افتاده در کشور ما با یک مرز باز که تاکنون حداقل ۷ میلیون نفر به طور غیرقانونی از آن عبور کرده‌اند، اتفاق بیفتد.

 

«راماسوامی» دیگر نامزد جمهوری‌خواه آمریکا نیز در حمایت از اظهارات ترامپ و ران دی‌سانتیس عنوان کرده است که اگر چنین اتفاقی در سرزمین های اشغالی در نتیجه شکست سیاست های اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی اتفاق افتاده است، قطعا احتمال وقوع چنین اتفاقی در آمریکا با بحران مرزی کنونی این کشور هم محتمل خواهد بود.

 

نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه هفته جاری عملیات بزرگی تحت عنوان طوفان الاقصی را آغاز کردند. وزارت بهداشت فلسطین، امروز (چهارشنبه، ۱۱ اکتبر) اعلام کرد که شمار شهدای فلسطینی از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای پنجمین روز متوالی به ۹۵۰ نفر رسید.

 

بر اساس این گزارش، شمار مجروحان حملات ویرانگر رژیم صهیونیستی به نوار غزه به بیش از پنج هزار نفر رسیده است.

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با حملات پیاپی خود به نوار غزه، بیش از ۱۳ هزار منزل مسکونی و ۱۰ مرکز درمانی را ویران کرده و ۴۸ مدرسه نیز در جریان این حملات آسیب دیده‌اند.

 

از سوی دیگر، منابع صهیونیستی نیز اعلام می‌کنند که شمار تلفاتشان در عملیات طوفان الاقصی به ۱۲۰۰ کشته افزایش یافته است و ۲۴۰۰ صهیونیست نیز در این عملیات زخمی شده و تعداد ۲۰۰ نفر دیگر نیز به شمار مفقودین از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی افزوده شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار