جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر

تمهیدات ترافیکی مراسم راهپیمایی دفاع از مردم فلسطین

سرهنگ موسوی‌پور گفت: با توجه به برگزاری مراسم راهپیمایی دفاع از مردم مظلوم غزه و فلسطین، تمهیدات ترافیکی ویژه‌ای در پایتخت اندیشیده شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 12
کد خبر: ۲۰۸۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با توجه به برگزاری مراسم راهپیمایی دفاع از مردم مظلوم غزه و فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب و کودک کش اسرائیل، پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ فردا در پایتخت تمهیدات ترافیکی ویژه‌ای اندیشیده است.

سرهنگ موسوی پور ادامه داد: از ساعت ۹ صبح فردا جمعه ۲۱_۰۷_۱۴۰۲ از خیابان انقلاب و از میدان فردوسی به سمت غرب محدودیت ترافیکی اعمال خواهد شد.

وی افزود: همچنین در محدوده خیابان آزادی به سمت شرق از تقاطع توحید آزادی محدودیت تردد خواهیم داشت.

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همچنین در ادامه اعمال محدودیت‌ها، خیابان‌های جنوب به شمالی و همچنین خیابان‌های شمال به جنوبی عمود بر خیابان انقلاب و آزادی، در محدوده برگزاری مراسم محدودیت تردد خواهند داشت و از تردد خودرو‌ها در خیابان آزادی حدفاصل توحید آزادی تا دانشگاه تهران و همچنین خیابان انقلاب حدفاصل میدان فردوسی تا دانشگاه تهران این ممنوعیت و محدودیت را شاهد خواهیم بود.

وی در خصوص مسیر‌های جایگزینی که در نظر گرفته شده تا رانندگان بتوانند از آن‌ها برای تردد استفاده کنند گفت: وسایل نقلیه‌ای که به سمت شرق قصد تردد دارند می‌توانند از خیابان نواب به سمت جنوب و در ادامه از میدان جمهوری و خیابان جمهوری به سمت شرق حرکت نمایند.

سرهنگ موسوی‌پور گفت: خودرو‌هایی هم که قصد تردد به سمت غرب را دارند می‌توانند از بلوار کشاورز به سمت غرب و همچنین خیابان فاطمی به سمت غرب به مسیر خود ادامه بدهند.

وی اظهار داشت: به همین خاطر پلیس راهور تهران بزرگ با اجرای تمهیدات ترافیکی ویژه‌ای در نظر دارد معابر پیرامونی برگزاری این مراسم را جهت رفاه حال شهروندان پوشش ترافیکی داده و کنترل نماید تا رانندگان با کمترین مشکلی بتوانند تردد نمایند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار