سن مصرف تفننی سیگار چند است؟-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

سن مصرف تفننی سیگار چند است؟

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به اینکه آیا وضعیت آسیب‌های اجتماعی در کشور نگران کننده است؟ گفت: بله قطعا همینطور است ما باید نشانگان آسیب‌ها را رصد کنیم. وی افزود: سن اعتیاد دارد مقداری پایین می آید. سن مصرف تفننی سیگار ۱۴ تا ۱۵ سالگی است
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ چالش‌های اجتماعی و یافتن راهکارهایی برای مقابله با آن در جوامعی که جوان‌ها بخش اعظمی از جمعیت را تشکیل می‌دهند،‌ همواره از اهمیت دوچندانی برخوردار بوده‌اند.

 

حبیب الله مسعودی فرید معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در همین باره به گفتگویی با ایسنا پرداخته است. وی درباره آسیب‌های اجتماعی در جمعیت دانش‌آموزی گفت: جای اقدامات پیشگیرانه برای کودکان و نوجوانان خالی است. فراگیری مهارت‌های اجتماعی و سبک زندگی ایرانی اسلامی به گونه‌ای که منجر به تغییر رفتار شود بسیار مهم است.

 

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب آسیب‌های اجتماعی گفت: ۵۰ درصد اختلالات روانی در سنین زیر ۱۴ سالگی شروع می‌شوند، ولی مطالعات شیوع شناسی ما سنین بالای ۱۵ سال را در نظر دارد. اگر طرح نماد (نظام مراقب اجتماعی دانش آموزان) فراگیر شود می‌تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

 

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه درس سواد رسانه‌ای در پایه دهم تدریس می‌شود ولی خوب است که چنین آموزش‌هایی از سنین پایین‌تر آغاز شود اظهار کرد: شمار مشاوران مدارس نیز باید افزایش یابد. ما در ائتلاف نماد، تربیت افراد چندظرفیته و ایده مددکار مدرسه را مطرح کردیم.

 

مسعودی فرید با بیان اینکه هشت درصد گزارشات اورژانس اجتماعی مربوط به کودک آزاری است گفت: باید بیشترین نیرو و توان را در حوزه پیشگیری قرار دهیم.  آموزش و پرورش و مدرسه جایی است که به ۹۵ درصد بچه‌ها در آنجا دسترسی داریم و فرصتی است که همه دستگاه‌ها باید از آن استفاده و به آموزش و پرورش در راستای رویکردهای پیشگیرانه کمک کنند.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا وضعیت آسیب‌های اجتماعی در کشور نگران کننده است؟ گفت: بله قطعا همینطور است. به عنوان مثال فردی که دست به خودکشی می‌زند ازمدت ها قبل علائمی چون افسردگی و اضطراب داشته و یا اعتیاد همینطور است. ما باید نشانگان آسیب‌ها را رصد کنیم. مثلا اگر ۱۵ عامل خطر اعتیاد داریم که در سن دانش‌آموزی در حال افزایش است باید هوشیار بشویم. در ائتلاف نماد همه دستگاه‌های ذیربط عضو هستند و می‌توان با نگاه ارتقایی قبل از بروز آسیب مداخلات لازم را داشته باشیم.

 

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به کمبود قابل توجه مشاور و مربی بهداشتی در مدارس عنوان کرد: معتقدم آموزش و پرورش راهبردی‌ترین وزارتخانه است. باید مجوز نیروی مشاور برای آموزش و پرورش صادر شود. ما اکنون ۳۵۸ مرکز اورژانس اجتماعی در تمام شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر داریم که همه آنها روانشناس و مددکار دارند. ۴۵۰۰ مددکار، روانشناس و مشاور حقوقی و بیش از ۲۰۰۰ مرکز مشاوره داریم. خط ۱۴۸۰ خط مشاوره تلفنی و خط ۱۲۳ هم برای اورژانس اجتماعی است. این مراکز طبق پروتکل نماد با آموزش و پرورش متصل اند و اگر دانش آموزی نیازمند مداخله باشد پیگیری ها انجام می شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده