پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

امیرعبداللهیان با سید حسن نصرالله دیدار کرد

امیرعبداللهیان با سید حسن نصرالله دیدار کرد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در بیروت حضور دارد با دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 13
کد خبر: ۲۰۸۲۲۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش به منطقه در بیروت حضور دارد با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله رلبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

این سفر به منظور رایزنی درباره مناسبات دوجانبه و تحولات کنونی در فلسطین و نوار غزه صورت گرفته است.


مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا و مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت در این دیدار حضور داشتند.

 

امیرعبداللهیان همچنین امروز با نجیب میقاتی نخست وزیر پیشبرد امور لبنان و عبدالله بوحبیب همتای لبنانی دیدار کرده بود. وی قرار است با نبیه بری رئیس پارلمان لبنان هم دیدار کند.

 

وزیر خارجه بامداد امروز در بدو‌ ورود به بیروت در جمع خبرنگاران گفت: امروز در بیروت هستیم تا با صدای بلند اعلام کنیم که کشورهای اسلامی،‌ مردم و دولت‌های اسلامی تداوم جنایات جنگی علیه مردم غزه و فلسطین را تحمل نخواهند کرد.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: آواره کردن ده‌ها هزار فلسطینی در دو سه روز گذشته، تداوم جنایات جنگی و قطع آب و برق و غذا و دارو به روی ساکنان غزه یک جنایت جنگی سازمان یافته از سوی رژیم جعلی اسرائیل است.

 

این دیپلمات عالیرتبه ایرانی همچنین اظهار داشت: طبعا ادامه جنایات جنگی علیه فلسطین و غزه با واکنش هایی در دیگر کشورها در منطقه مواجه خواهد بود که رژیم صهیونیستی و حامیان آن مسؤول هر گونه عواقب آن خواهند بود.

 

امیرعبداللهیان ادامه داد: ما امروز در ادامه مشورت با مقامات عالیرتبه عراق، روز جمعه در بیروت با دولتمردان و مقامات سیاسی لبنان در خصوص وضعیت موجود در غزه، تداوم جنایات جنگی و مشورت‌های مورد نیاز در سطح جهان اسلام و منطقه گفت‌وگو و رایزنی خواهیم داشت.

 

این ششمین سفر امیرعبداللهیان به لبنان پس از تصدی وزارت امور خارجه است. او نهم شهریور ماه و پس از سفر به سوریه برای پنجمین بار به بیروت رفت. او ششم اردیبهشت ماه هم برای چهارمین بار به بیروت سفر کرده بود.

 

امیرعبداللهیان در سفر قبلی به بیروت با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان، «عبدالله بوحبیب» همتای لبنانی، سید حسن‌ نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر خارجه پیش از این هم به بغداد سفر و با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق و محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات جاری در فلسطین اشغالی و نوار غزه گفت‌وگو کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار