گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

دومین نشست بی‌نتیجه شورای امنیت درباره جنگ فلسطین و اسرائیل

دومین نشست شورای امنیت سازمان ملل با وجود گذشت هفتمین روز از جنگ میان نیرو‌های مقاومت و تل آویو، بدون هیچ نتیجه‌ای پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر. دومین نشست شورای امنیت سازمان ملل همزمان با هفتمین روز از جنگ میان نیرو‌های مقاومت فلسطین با رژیم اسرائیل عصر جمعه به وقت محلی پشت در‌های بسته برگزار شد، اما بدون هیچ نتیجه‌ای پایان یافت.

 

منابع دیپلماتیک در خصوص دومین نشست غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل درباره جنگ میان فلسطین و رژیم اسرائیل در پی عملیات طوفان الاقصی گفتند: در این نشست، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرده که با همه طرف‌ها و کشور‌ها برای کاهش تنش در منطقه در ارتباط است.

 

منابع دیپلماتیک افزودند: دبیرکل سازمان ملل در این نشست اقدامات حماس را محکوم، اما از وضعیت نوار غزه و ضرب الاجل رژیم اسرائیل برای تخلیه غزه بسیار ابراز نگرانی کرده و گفته است که هرگونه اقدام این رژیم می‌تواند فاجعه انسانی رقم بزند. گوترش بر فراهم کردن دسترسی‌های بشردوستانه به نوار غزه و و رسیدن بدون مانع کمک‌ها و نیز رعایت حقوق بشردوستانه تاکیده کرده است.اعضای شورای امنیت همچنین از تلاش‌های کشور مصر درباره نوار غزه قدردانی کرده اند.

 

منابع دیپلماتیک همچنین درباره دیگر نگرانی‌های مطرح شده در این نشست غیر علنی شورای امنیت گفتند: یکی از نگرانی‌های مهم مطرح شده دیگر در این نشست، سرازیر شدن تنش‌ها به کرانه باختری و لبنان بوده است.

 

منابع دیپلماتیک در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره قطعنامه پیشنهادی روسیه برای ایجاد آتش بس فوری و کمک‌های بشردوستانه گفتند: قطعنامه پیشنهادی روسیه در این نشست مسکوت گذاشته شد. روسیه همچنین از غیرعلنی بودن نشست شورای امنیت بشدت انتقاد کرده است.

 

روسیه در قطعنامه پیشنهادی خود خواهان برقراری این آتش‌بس به صورت طولانی‌مدت و احترام همه طرف‌ها به آن شده است.در قطعنامه پیشنهادی روسیه آمده است: تضمین راه حل درازمدت برای مناقشه اسرائیل و فلسطین تنها از راه‌های مسالمت آمیز امکان پذیر است.بر اساس پیش‌نویس این قطعنامه پیشنهادی روسیه، شورای امنیت سازمان ملل به شدت تمام خشونت‌ها و خصومت‌هایی که علیه غیرنظامیان انجام می‌شود را محکوم می‌کند.در این قطعنامه پیشنهادی ضمن آنکه آزادی فوری افراد به اسارت گرفته شده درخواست شده است، بر ارائه و توزیع بلامانع کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا، سوخت و درمان پزشکی و همچنین ایجاد شرایط برای تخلیه امن غیرنظامیان نیازمند تأکید شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر