کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

گزارش سازمان ملل: تخریب بیش از ۵ هزار منزل مسکونی در حملات اسرائیل

سازمان ملل متحد در هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری اعلام کرد که بیش از ۵ هزار منزل مسکونی در حملات اسرائیل تخریب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل متحد امروز شنبه در هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری اعلام کرد، حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه منجر به تخریب کامل 5540 منزل مسکونی شده است، در گزارش سازمان ملل آمده است که در این حملات به 3750 خانه نیز خسارت وارد شده است.

 

سازمان ملل متحد همچنان اعلام کرد در طول یک هفته تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه نزدیک به 2000 کودک قربانی (شهید و مجروح) این حملات شده‌اند.

 

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) دیروز اعلام کرد که در پی بمباران بی امان، افزایش آوارگی کودکان و خانواده‌ها و نبود مکان امن، وضعیت غزه بسیار فاجعه بار است.

 

یونیسف آتش‌بس فوری در غزه و رسیدن کمک‌های بشردوستانه را اولویت‌های اصلی در غزه عنوان کرد.

 

هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به نوار غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی با فعال شدن آژیرهای خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه آغاز شد و مقاومت فلسطین در غزه، در پاسخ به حملات جنگنده های رژیم اسرائیل به رفح و شمال غزه، شهرک‌های مذکور را هدف حملات موشکی تلافی‌جویانه خود قرار دادند.

 

در حالی که تعداد شهدای فلسطینی از مرز 1900 نفر فراتر رفته و بیمارستان‌ها مملو از مجروحان است، رژیم صهیونیستی تهدید به تخلیه بیمارستان العودة کرده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی تا ساعت 10 صبح (به وقت فلسطین) به مسئولان بیمارستان العوده در شمال غزه مهلت داده تا این بیمارستان را به طور کامل تخلیه کنند.

 

مدیر بیمارستان «العوده» غزه در واکنش به تهدیدات رژیم صهیونیست با اعلام اینکه "در وضعیت فاجعه‌باری قرار داریم"، گفت: به درخواست رژیم صهیونیستی برای تخلیه بیمارستان تن نخواهیم داد.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز از افزایش شمار شهدای غزه در نبرد طوفان الاقصی به 1949 نفر خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر