دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گزارش سازمان ملل: تخریب بیش از ۵ هزار منزل مسکونی در حملات اسرائیل

سازمان ملل متحد در هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری اعلام کرد که بیش از ۵ هزار منزل مسکونی در حملات اسرائیل تخریب شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان ملل متحد امروز شنبه در هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری اعلام کرد، حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه منجر به تخریب کامل 5540 منزل مسکونی شده است، در گزارش سازمان ملل آمده است که در این حملات به 3750 خانه نیز خسارت وارد شده است.

 

سازمان ملل متحد همچنان اعلام کرد در طول یک هفته تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه نزدیک به 2000 کودک قربانی (شهید و مجروح) این حملات شده‌اند.

 

صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) دیروز اعلام کرد که در پی بمباران بی امان، افزایش آوارگی کودکان و خانواده‌ها و نبود مکان امن، وضعیت غزه بسیار فاجعه بار است.

 

یونیسف آتش‌بس فوری در غزه و رسیدن کمک‌های بشردوستانه را اولویت‌های اصلی در غزه عنوان کرد.

 

هشتمین روز از تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به نوار غزه بعد از عملیات طوفان الاقصی با فعال شدن آژیرهای خطر در شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه آغاز شد و مقاومت فلسطین در غزه، در پاسخ به حملات جنگنده های رژیم اسرائیل به رفح و شمال غزه، شهرک‌های مذکور را هدف حملات موشکی تلافی‌جویانه خود قرار دادند.

 

در حالی که تعداد شهدای فلسطینی از مرز 1900 نفر فراتر رفته و بیمارستان‌ها مملو از مجروحان است، رژیم صهیونیستی تهدید به تخلیه بیمارستان العودة کرده است.

 

ارتش رژیم صهیونیستی تا ساعت 10 صبح (به وقت فلسطین) به مسئولان بیمارستان العوده در شمال غزه مهلت داده تا این بیمارستان را به طور کامل تخلیه کنند.

 

مدیر بیمارستان «العوده» غزه در واکنش به تهدیدات رژیم صهیونیست با اعلام اینکه "در وضعیت فاجعه‌باری قرار داریم"، گفت: به درخواست رژیم صهیونیستی برای تخلیه بیمارستان تن نخواهیم داد.

 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز از افزایش شمار شهدای غزه در نبرد طوفان الاقصی به 1949 نفر خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر