افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

قالیباف: تا زمانی که بخواهیم با پول دولت نیروگاه برق بسازیم عقب می‌مانیم

قالیباف: تا زمانی که بخواهیم با پول دولت نیروگاه برق بسازیم عقب می‌مانیم رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما تا زمانی که بخواهیم با پول دولت نیروگاه برق افزایش بدهیم، عقب می‌مانیم نتیجه آن می‌شود که صنعت می‌خوابد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(شنبه،22 مهر) مجلس شورای اسلامی و در بررسی بند(ذ) ماده 48 لایحه برنامه هفتم توسعه مربوط به اعطای مجوز به بخش خصوصی برای صادرات برق اظهار کرد: طبق ماده ۱۷ قانون مانع زدایی از توسعه برق، وزارت نیرو بعد از اطمینان از تامین برق مورد نیاز داخلی و طبق برنامه اعلامی مجوز می‌دهد. پس این بند باعث ایجاد رانت به بخش خصوصی نخواهد شد.

 

وی ادامه داد: بخش خصوصی با پول خود برای ما نیروگاه می‌سازد و برق تولید می‌کند بعد مکلف می‌شود در زمان پیک مصرف برق را به شبکه داخلی داده و وقتی هم که پیک مصرف نیست حداقل ۹۲ هزار اسمی و ۷۲ هزار عملی تولید داریم. گاهی هم که در پیک مصرف قرار نداریم ۱۶ هزار مگاوات اضافه تولید برق داریم که می‌توان صادر کرد منتها پول را براساس مصرف می‌گیریم اما بدهی‌ها داده نمی‌شود اکنون به بخش خصوصی تولید برق بدهی داریم اما پول‌ها داده نمی‌شود. کی قرار است اقتصاد برق را حل کنید و بخش خصوصی وارد شود؟

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که این بند کمکی به دولت است، اضافه کرد: ما تا زمانی که بخواهیم با پول دولت نیروگاه افزایش بدهیم، عقب می‌مانیم نتیجه آن می‌شود که صنعت می‌خوابد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده