عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

شمار شهدای غزه از 2200 نفر فراتر رفت

شمار شهدای غزه از 2200 نفر فراتر رفت وزارت بهداشت نوار غزه با اشاره به اینکه 66 درصد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی زنان و کودکان هستند، اعلام کرد شمار شهدا به 2215 نفر افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت نوار غزه، ظهر امروز (شنبه)، آمار جدید شهدای فلسطینی را اعلام کرد.

 

وزارت بهداشت نوار غزه در بیانیه‌ای خبر داد ۲۲۱۵ شهروند فلسطینی از جمله ۷۲۴ کودک در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند و ۸۷۱۴ تن دیگر از آغاز تجاوزات به نوار غزه مجروح شده‌اند.

 

وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد که از روز شنبه گذشته (زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی) تاکنون ۵۳ نفر در کرانه باختری شهید و بیش از ۱۱۰۰ مجروح شده‌اند.

 

سخنگوی وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۲۴ شهروند فلسطینی از جمله ۱۲۶ کودک و ۸۸ زن در نوار غزه شهید و ۱۰۱۸ نفر دیگر مجروح شده‌اند. مطابق با این بیانیه، ۶۶ درصد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی زن و کودک هستنند.

 

شبکه «المیادین» نیز امروز گزارش داد ده‌ها خانه در اردوگاه «النصیرات» در پی حملات رژیم صهیونیستی منهدم شده‌اند.

 

طبق این گزارش، خودروهای امدادی همچنان در حال انتقال مجروحان به بیمارستان «شهداء الاقصی» هستند و اکثر پیکرها تکه‌تکه شده‌اند.

 

المیادین در پایان خبر داد پیکر بسیاری از شهدایی که به بیمارستان‌های غزه منتقل شده‌اند، تکه‌تکه‌شده و در آتش سوخته و امکان شناسایی بسیاری از آن‌ها وجود ندارد.

 

کابینه رژیم صهیونیستی در پی عملیات مقاومت فلسطین هفته گذشته وضعیت جنگی اعلام کرد و آب و برق نوار غزه را قطع کرد. ارتش رژیم صهیونیستی در این حمله بسیاری از تأسیسات غیرنظامی از جمله چندین بیمارستان، مسجد و خانه‌های مسکونی را در نوار غزه هدف قرار داده است.

 

وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی، دیشب (جمعه‌شب)، رسما اعلام کرد که این رژیم امروز شنبه خدمات اینترنتی نوار غزه را نیز قطع خواهد کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار