اقدام دیپلماتیک مصر برای بازگرداندن همکاری ایران و آژانس گفت‌وگوی اردوغان و مادورو درباره روابط واشنگتن–کاراکاس عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است

تحلیلگر ترکیه‌‌ای: صهیونیست‌ها راه هیتلر را در پیش گرفته‌اند

یک تحلیلگر ترکیه‌ای در مقاله‌ای نوشت که صهیونیست‌ها مسیر هیتلر را در پیش گرفته‌اند و در تاریخ بشریت کنار هم یادآوری خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «احسان آکتاش» تحلیلگر و نویسنده ترکیه‌ای در مقاله‌ای نوشت که صهیونیست‌ها مسیر هیتلر را در پیش گرفته‌اند و تاریخ بشریت آن‌ها را کنار هم یاد خواهد کرد.

 

احسان آکتاش در روزنامه ینی‌شفق نوشت: «موفقیت نیروهای مقاومت فلسطینی در نفوذ به دیوار مرزی در غزه که بزرگترین زندان جهان به شمار می‌رود و ورود به اراضی اشغالی، از نظر هماهنگی و توانمندی در سطح یک ارتش سازماندهی شده عمل کردند که موجب حیرت جهان شد و بار دیگر انظار جهانی را متوجه موضوع فلسطین کرد».

 

او توضیح داد: «در سال ۲۰۰۴ در کنفرانس شرق، به عنوان یک تاجر حضور داشتم، سفر ما به لبنان چند ماه پس از خروج نیروهای اسرائیلی از این کشور انجام گرفت و برای من فرصتی دست داد تا با همه گروههای سیاسی لبنان از جمله ولید جنبلاط و گروه‌های سنی و حسن نصرالله دیدار کنم، در آن زمان حزب الله نیرویی بود که با اسرائیل می جنگید و قهرمان بلامنازع جهان اسلام بود؛ ما همچنین این فرصت را داشتیم تا به سخنان نمایندگان شبه‌نظامیان مسیحی درگیر در جنگ داخلی لبنان گوش دهیم».

 

احسان آکتاش نوشت که پس از لبنان به اردن رفته و مهمان یک اندیشکده فعال در حوزه فلسطین بوده است و پس از سفرهایی که به سوریه، لبنان و اردن داشته به این جمع‌بندی رسیده است که علی‌رغم گذشت ۱۰۰ سال اما رژیم صهیونیستی نمی‌تواند در این منطقه با امنیت به سر ببرد؛ چرا که اساس خود را بر پایه ظلم و تهاجم و نسل‌کشی بنا کرده است.

 

این نویسنده ترکیه‌ای افزود: «اسرائیل از زمان تأسیسش تا امروز دست از جنایت و نقض حقوق فلسطینی‌ها و سیطره بر خاک آن‌ها برنداشته است و هنگامی که رژیمی بر مبنای ظلم شکل گرفته باشد، در آن صورت آن سرزمین و جامعه و مردم امکان هیچ‌گونه زندگی در سایه صلح را نخواهند داشت».

 

احسان آکتاش سپس نوشت: «هر ملتی شخصیت دشمن خود را الگو قرار می‌دهد و هیتلر دشمنی بود که یهودیان او را به نسل‌کشی متهم می‌کنند و اکنون صهیونیست‌ها مسیر هیتلر را در پیش گرفته‌اند و بی تردید آن‌ها در تاریخ بشریت کنار هم ذکر خواهند شد».

 

او در ادامه به عملیات روز ۱۵ مهر اشاره کرد و گفت که عملیات طوفان الاقصی حقایق متعددی را بر ملا و برخی ادعا در خصوص رژیم اسرائیل را بی اعتبار کرد؛ به شکلی که تصویر این رژیم به عنوان «کشوری که بیشتری امنیت جهان را دارد» و «کشوری که شکست نمی‌خورد» و «موساد قوی‌ترین سازمان اطلاعات جهان است» همگی از بین رفت.

 

این تحلیلگر ترکیه‌ای همچنین به خیزش جوانان فلسطینی در کرانه باختری اشاره کرد و گفت که عدم توانایی تل آویو در کنترل این منطقه خود را در ناتوانی این رژیم برای کنترل مناطق خارج از کرانه باختری نشان داده است.

***

رزمندگان عزالدین القسام (شاخه نظامی جنبش حماس) روز شنبه هفته گذشته (۱۵ مهر) در یک عملیات بی نظیر توانستند وارد حداقل ۱۰ شهرک صهیونیست‌نشین در اطراف غزه شوند و در یک غافلگیری بزرگ برای نهادهای امنیتی و نظامی رژیم اشغالگر، صدها صهیونیست به هلاکت رسانده و بیش از ۲۰۰ صهیونیست دیگر به اسارت مقاومت در آمدند.

 

طبق آخرین آمار ۱۵۰۰ صهیونیست به هلاکت رسیده و ۳۸۰۰ نفر دیگر نیز زخمی شده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار