مخالفت شدید کویت با کوچاندن اجباری مردم غزه-راهبرد معاصر
نشست اضطراری شورای امنیت ملی عراق در پی تهدید‌های رژیم صهیونیستی احضار کاردار انگلیس به وزارت خارجه در پی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران احضار رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت خارجه آغاز سرشماری سراسری در عراق پس از ۲۷ سال دادگاه عالی رژیم صهیونیستی به برکناری بن گویر رای داد احضار سفیر مجارستان به وزارت خارجه سرکنسول ایران در سلیمانیه: پیگیر نقض حقوق شهروندان ایرانی از سوی گروه‌های تروریستی هستیم حمله یمن با موشک‌های بالستیک به یک کشتی در دریای سرخ واکنش عراقچی به تحریم خطوط هوایی و کشتیرانی توسط اروپا و انگلیس گزارش تازه آژانس و ادعا‌های جدید درباره ذخایر اورانیوم ایران تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با حماس ۲ شهید در حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت عراقچی: خوشحالیم که سوریه به اتحادیه عرب برگشته بیانیه مطبوعاتی مشترک سه کشور در خصوص نشست سه جانبه ایران، عربستان و چین اوکراین برای نخستین بار موشک دوربرد آمریکایی به سمت روسیه شلیک کرد

مخالفت شدید کویت با کوچاندن اجباری مردم غزه

وزیر خارجه کویت، ضمن محکوم کردن طرح رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه، مخالفت شدید کشورش با این طرح را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «سالم عبدالله الجابر الصباح» وزیر امور خارجه کویت، مخالفت شدید کشورش با درخواست رژیم صهیونیستی برای کوچ اجباری ساکنان نوار غزه و ادامه کشتار و تخریب بی هدف زیرساخت‌های این منطقه را اعلام کرد.

 

وی در مصاحبه با خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، با تاکید بر این‌که تداوم تشدید تنش و کشتار و ویرانگری کور زیرساخت‌های نوار غزه، ناقض حقوق بشر و حقوق بین‌الملل است، گفت که درخواست‌های مکرر رژیم صهیونیستی برای کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه، به افزایش درد و رنج ملت فلسطین که هم اکنون از بمباران و محاصره‌ای که صدها کشته برجای گذاشته است، منجر خواهد شد.

 

وی در ادامه از جامعه بین‌الملل و شورای امنیت خواست تا برای توقف این تنش خطرناک وارد عمل شوند و به این جنگ که هیچ تفاوتی میان اهداف نظامی و غیرنظامی نمی‌گذارد، پایان دهد.

 

وزیر خارجه کویت، همچنین خواستار توقف، هدف قرار گرفتن غیرنظامیان شد و از همه طرف‌ها خواست تا به وظایف سیاسی و انسانی خود عمل کنند و جامعه بین‌الملل نیز، فورا برای رفع محاصره و تضمینت ورود کمک‌های انسان‌دوستانه، پزشکی، تامین آب و غذا برای مردم دوست و برادر فلسطین از طریق سازمان ملل و نهادهای زیرمجموعه آن و سازمان های بشردوستانه غیردولتی اقدام کند.

 

پیشتر، وزارت خارجه مصر طی بیانیه‌ای در واکنش به درخواست ارتش رژیم صهیونیستی برای کوچاندن فلسطینیان ساکن نوار غزه و نمایندگان سازمان‌های بین‌‌المللی اعلام کرده بود که این اقدام رژیم صهیونیستی بر خلاف اصول و قوانین بین‌المللی حقوق بشر است و زندگی بیش از یک میلیون فلسطینی و خانواده‌های آن‌ها را در معرض خطر و بدون سرپناه ماندن قرار می‌دهد.

 

صبح روز جمعه( ۱۳ اکتبر) بود که سازمان ملل متحد اعلام کرد، ارتش رژیم صهیونیستی به این نهاد اعلام کرده است که باید یک میلیون فلسطینی ساکن در شمال غزه در عرض ۲۴ ساعت به سمت جنوب بروند.

 

شاخه نظامی جنبش حماس، ۱۵ مهرماه جاری (۷ اکتبر ۲۰۲۳)، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه در جنوب فلسطین علیه مواضع صهیونیست‌ها آغاز کرد و علاوه بر شلیک هزاران راکت به سوی اراضی اشغالی، اقدام به نفوذ زمینی به شهرک‌های صهیونیست‌نشین و به اسارت گرفتن شماری از صهیونیست‌ها کرد. رژیم صهیونیستی نیز این‌بار علاوه بر بمباران‌ کور مناطق مختلف در نوار غزه در پاسخ به شکست مفتضحانه‌ای که خورده بود، تمام گذرگاه‌های غزه را بسته تا از این راه بتواند، مقاومت را به توقف عملیات طوفان الاقصی سوق دهد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار