پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

انهدام شبکه ۲۰۰ نفره اجاره کارت‌های بانکی

رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری اعضای شبکه ۲۰۰ نفره اجاره کارت‌های بانکی برای کلاهبردار‌ی‌های اینترنتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و انهدام شبکه ۲۰۰ نفره اجاره کارت‌های بانکی برای کلاهبرداری‌های اینترنتی و سایت‌های شرط‌بندی خبر داد و گفت: این شبکه وظیفه اجاره هویت و کارت بانکی شهروندان را داشته و با هویت‌های اجاره‌ای زمینه فعالیت مجرمانه خود را هموار می‌کرد.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت تصریح کرد: در پی رصد و پایش روزانه فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا مشخص شد افرادی در قالب چند تیم چند نفره اقدام به اجاره کارت‌های بانکی شهروندان در پوشش کاریابی و استخدام شرکت‌های اینترنتی می‌کنند که موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارآگاهان پلیس فتا پایتخت با ردگیری دقیق سایبری یک شبکه بزرگ 200 نفره که در خصوص اجاره کارت‌های بانکی تحت پوشش شرکت‌های کاریابی در سراسر کشور فعالیت داشته را شناسایی کردند.

 

وی افزود: کارشناسان این پلیس با بررسی‌های همه جانبه و اقدامات گسترده و بهره گیری از روش‌های فنی و علمی موفق به شناسایی تمامی اعضای این تیم در فضای حقیقی و مجازی شده و با احراز هویت آنها برای پلیس، پس از تشریفات قضایی ،مجرمان در چند عملیات پلیسی همزمان در نقاط مختلفی از استان تهران و چند استان همجوار دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شدند.

 

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه این شبکه یکی از بزرگترین شبکه‌های اجاره‌ای کارت بانکی در سراسر کشور بوده اذعان داشت: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا به جرم خود معترف شده و گفتند که کارت‌های بانکی افراد را با تبلیغات دروغین و وعده استخدام اینترنتی و حقوق بالا اجاره کرده و در کلاهبرداری‌های اینترنتی و سایت‌های شرط‌بندی از آنها استفاده می‌کردند.

 

این مقام سایبری خاطرنشان کرد: شهروندان توجه داشته باشند مطابق قوانین و مقررات جاری، مسؤولیت تمام تراکنش‌ها و مبادلاتی که از طریق حساب و کارت‌بانکی انجام می گردد ابتدا بر عهده دارنده صاحب حساب است و هیچ ادعایی مبنی بر اجاره دادن حساب برای مراجع قانونی قابل ‌قبول نیست.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان کارت و شماره حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و فریب تبلیغات اغوا کننده و میلیونر شدن یک شبه توسط سودجویان را نخورند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده