پلیس‌راه: به‌دلیل فعالیت سامانه بارشی در روز‌های ۲۵ تا ۲۷ آذر از سفر‌های غیرضروری خودداری کنید ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا / صدور هشدار برای ۱۵ استان کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ورود به دانشگاه فرهنگیان آسان‌تر شد/ابلاغ مصوبه افزایش شرط سن ورود به دانشگاه فرهنگیان + جزئیات بارش برف و باران تا جمعه در تهران / هوا سردتر می‌شود مدارس و دانشگاه‌های جنوب استان بوشهر فردا ۲۵ آذر غیرحضوری شد مدارس آذربایجان شرقی در تمام مقاطع تحصیلی سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد مدیر مسئول پایگاه خبری «ایرانیان نیوز» به اتهام افترا مجرم شناخته شد هشدار قرمز هواشناسی در استان‌های جنوبی کشور بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد

سرقت اینترنتی با ترفند پیامک جعلی سامانه ثنا

رئیس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ترفند پیامک جعلی سامانه ثنا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی خبر داد که با ترفند پیامک جعلی سامانه ثنا اقدامات مجرمانه خود را پیش می‌برد.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به پلیس فتا پایتخت مبنی بر برداشت غیرمجاز از حسابشان بعد از دریافت پیامک جعلی سامانه ثنا و ابلاغ قضایی، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 

سرهنگ گودرزی تصریح کرد: در این ترفند با عنوان سامانه «ثنا»، عده‌ای از مجرمان سایبری با طراحی و ارسال پیامک حاوی یک لینک آلوده به بدافزار فیشینگ، کاربران را ترغیب به ورود به سامانه و مشاهده ابلاغیه خود کرده در ازای واریز وجوه اندک، در نهایت از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند.

 

این مقام انتظامی با اشاره به افزایش تعداد شکات به بیش از 20 نفر در روند رسیدگی پرونده ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا پایتخت بلافاصله اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و با تلاش شبانه روزی و بهره گیری از روش‌های فنی و علمی موفق شدند ردپای مجرم را شناسایی کرده و به هویت این شیاد دست پیدا کنند.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت افزود: در نهایت پرونده وارد مرحله طرح عملیاتی شده و این مجرم پس از تشریفات قضایی در یکی از مناطق جنوبی تهران در مخفیگاه خود دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.

 

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه مبلغ سرقت شده در این پرونده بیش از پنج میلیارد ریال است بیان داشت: متهم با مشاهده مستندات و ادله دیجیتال جمع آوری شده توسط پلیس ضمن پذیرش بزه انتسابی پرده از چگونگی اقدامات مجرمانه خود برداشت و گفت با تهدید کاربران به صدور حکم جلب در صورت عدم ورود به سایت دست به این اقدام می‌زد.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید بر اینکه مهمترین عامل پیشگیری از این نوع کلاهبرداری، افزایش آگاهی در این خصوص است به شهروندان توصیه کرد: به پیامک‌های ناشناس که دارای لینک هستند توجه نکرده و دقت داشته باشید که هیچ سازمان رسمی و حاکمیتی از جمله قوه قضائیه با شماره‌های شخصی برای شما پیامک ارسال نمی‌کند،شهروندان همچنین می توانند هرگونه موضوع مشکوک و مشابه را از طریق تماس با شماره 110 مرکز فوریت‌های سایبری 096380 و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار