هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پوشش پرداخت آنلاین-راهبرد معاصر
خبر خوش برای کنکوری‌ها درباره میزان تأثیر و ترمیم معدل ۲۰ میلیون ایرانی از ‎واتساپ استفاده می‌کنند + نمودار نظرسنجی ایسپا پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به گمانه‌زنی‌ها درباره ریاست دانشگاه تهران مدارس کدام شهر‌ها تاکنون بدلیل آلودگی بصورت حضوری تعطیل شدند؟ غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس ۹ شهر خوزستان در روز چهارشنبه تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران امتحانات داخلی دانش‌آموزان تهران فردا برگزار نمی‌شود مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران چهارشنبه ۵ دی تعطیل شد حکم ۵ سال زندان امیر تتلو نقض شد صدور هشدار هواشناسی سطح زرد در کیش رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پوشش پرداخت آنلاین

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا گفت: به منظور پیشگیری از هرگونه وقوع جرایم احتمالی باید نسبت به احراز هویت سفارش دهندگان و خریداران با تطبیق کد ملی و شماره حساب آن‌ها اقدام شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر. سرهنگ رامین پاشایی معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا گفت: مجرمان سایبری پس از سرقت وجوهات از حساب مالباختگان به منظور پولشویی و کمرنگ کردن رد پای مجرمانه خود، وجوهات را به صورت مستقیم یا با واسطه، پس از ثبت سفارش کالا از حساب مالباختگان به حساب فروشندگان واریز می‌کنند؛ این درحالی است که در هنگام پی جویی جرایم اولین کسی که مورد تعقیب قانونی قرار می‌گیرد، حسابی است که وجوهات به آن واریز می‌شود.

 

وی بیان کرد: فروشندگان و صاحبان کسب و کار‌های اینترنتی و آگهی دهندگان در سایت‌های واسط در هنگام مواجه با افرادی که تمایل به واریز وجه به صورت آنلاین به حساب آن‌ها را دارند به منظور پیشگیری از هر گونه وقوع جرایم باید نسبت به احراز هویت سفارش دهندگان و خریداران با تطبیق کد ملی و شماره حساب آن‌ها اقدام کنند.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: فروشندگان حتی‌المقدور در مواجهه با خریدارانی که مترصد پرداخت آنلاین و خرید به صورت غیر حضوی می‌باشند؛ کالا یا اجناس سفارش داده شده را با تاخیر زمانی حداقل ۲۴ ساعت به سفارش دهندگان تحویل دهند تا در صورت وقوع هر گونه جرایم احتمالی در این حوزه بتوان نسبت به خنثی سازی آن اقدام کرد.

 

سرهنگ پاشایی در ادامه به فروشندگان توصیه کرد: مستندات احراز هویت خریداران شامل شماره حساب، تصاویر دوربین را محفوظ نگه دارند تا در صورت به وقوع پیوستن تخلف و جرم بتوانند جهت شناسایی سریع‌تر متخلفان به مراجع قضائی و انتظامی تحویل دهند.

 

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به اینکه بیشترین نرخ وقوع اینگونه جرایم در حوزه کسب و کار‌های فروش گوشی تلفن همراه، طلا و ارز می‌باشد، به این اصناف هشدار داد: مراقب ترفند مجرمان سایبری باشند و ضمن همکاری لازم با کارشناسان پلیس فتا نسبت به شناسایی مجرمان اقدام کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر