آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

مهاجم لاتزیو:از رد کردن پیشنهاد فوتبال عربستان پشیمانم

مهاجم باشگاه لاتزیو ایتالیا، در گفت‌وگویی اعلام کرد، از رد کردن پیشنهادی از لیگ عربستان در تابستان پشیمان است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 14
کد خبر: ۲۰۸۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ چیرو ایموبیله، مهاجم باشگاه لاتزیو ایتالیا، یکی از بازیکنانی بود که با پیشنهادی بزرگ از لیگ عربستان سعودی مواجه شد، اما او برخلاف سرگی میلینکوویچ ساوویچ، هافبک سابق لاتزیو، ترجیح داد این پیشنهاد را رد کند.

اکنون پس از شروع ضعیف لاتزیو و انتقادات بسیار هواداران که حتی به ایموبیله، مهاجم وفادار این تیم هم رحم نکردند، او می‌گوید از رد پیشنهادات خود از لیگ عربستان پشیمان است.

او در مصاحبه با مجله‌ای ایتالیایی، ابتدا از هوادارانی که با توهین به بازیکنان لاتزیو حمله کرده‌اند گفته است: «این‌ها فقط بخش کوچکی از هواداران هستند. من حتی نمی‌دانم آن‌ها را هواداران واقعی لاتزیو بنامم یا خیر. فکر نمی‌کنم یک هوادار واقعی لاتزیو مرا به خاطر چیزی سرزنش کند.

زمانی که در تابستان چند پیشنهاد به دست من رسید، پیشنهاد عربستان سعودی را در نظر گرفتم، اما تصمیم گرفتم آن را رد کنم تا بتوانم به بازی در ایتالیا و همچنین در لیگ قهرمانان اروپا ادامه دهم. پس از شروع این فصل و انتقادات زیاد برخی از هواداران، من چند سوال از خودم پرسیدم و یکی از آن‌ها این بود که شاید فروش من سود بیشتری به باشگاه می‌رساند.

حالا افکار من مثل تابستان نیست. بعضی روزها، فکر می‌کنم شاید بهتر بود که می‌رفتم.» فعلاً نمی‌خواهم جواب بدهم که در صورت آمدن پیشنهادی دیگر چه کار می‌کنم، با خانواده‌ام به این موضوع فکر می‌کنم. فعلا می‌خواهم از این وضعیت ریکاوری کنم و بعد تصمیم واقعی خود را بگیرم.»/باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار