خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود

مقررات لازم برای اجرای پروژه‌های نفتی تصویب شد

چگونگی اجرای پروژه های نفتی با حضور وزیر نفت در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مطرح و مصوبات لازم برای ادامه اجرای آن به تصویب رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 31
کد خبر: ۲۰۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سی و هشتمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران سه قوه روز شنبه برگزار شد.

 

در این نشست ادامه مباحث گذشته درباره سه موضوع اصلاح نظام یارانه پنهان انرژی، اصلاح و یکپارچه سازی نظام مالیاتی و تامین اجتماعی و مولدسازی و مدیریت دارایی های دولت پیگیری شد و نماینده دستگاههای ذیربط نظرات و گزارش های خود در این خصوص را ارائه کردند.

 

در ادامه این جلسه رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از خدمات بانک ها خصوصا برای تامین مالی بنگاههای تولیدی با هدف رونق تولید و نیز در مورد اقدامات جدید در زمینه‌ی برنامه اصلاح نظام بانکی به اعضای شورا ارائه کرد.

 

شورای هماهنگی از رئیس کل بانک مرکزی خواست ضمن تقویت نقش بانکها در ایجاد رونق اقتصادی بر انجام اصلاح نظام بانکی براساس تدابیر تصویب شده اقدام شود.

 

همچنین در این جلسه سران سه قوه ضمن تاکید بر ادامه مقابله جدی، هوشمندانه و منصفانه با فساد، آسیب شناسی روند مقابله با فساد اقتصادی و ضرورت اصلاحات مورد نیاز در این روند را لازم دانستند و خواستار انجام اصلاحات ساختاری در ابعاد مختلف، کمک به برقراری شفافیت بیشتر و تدوین یک نظام جامع اطلاع رسانی شدند.

 

در ادامه نشست ، موضوع چگونگی اجرای پروژه های نفتی با حضور وزیر نفت در جلسه مطرح و مصوبات لازم برای ادامه اجرای پروژه به تصویب رسید.

منبع : فارس

ارسال نظر