هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

قسام با ۲۰ موشک شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داد

قسام با ۲۰ موشک شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داد گردان‌های قسام در لبنان از حمله موشکی به شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۶۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های قسام در لبنان از حمله به شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

گردان‌های قسام در لبنان اعلام کرد که شهرک‌های صهیونیست نشین شلومی و نهاریا و حومه آن در شمال فلسطین اشغالی را با بیست موشک در واکنش به جنایات اشغالگران علیه مردم غزه هدف قرار داده است.

این در حالیست که المنار نیز اعلام کرد که دشمن صهیونیست از ساکنان شهرک‌های یفتاح، المناره، مرگلیوت و راموت نفتالی در الجلیل خواسته است که به پناهگاه بروند.

خبر دیگر اینکه به دنبال هدف قرار گرفتن منزل خانواده دردونه در جبالیا در شمال غزه ۹ نفر شهید و بیش از ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.

همزمان وزارت داخلی غزه اعلام کرد که به سبب حملات هوایی رژیم صهیونیستی برخی محله‌ها با خاک یکسان شده و ده‌ها نفر زیر آوار مانده‌اند. /روسیاالیوم

وزارت داخلی غزه بر نیازم مبرم به کمک‌های خارجی به منظور از زیر آور بیرون آوردن اجساد در سایه عدم توان تیم‌های امدادی داخلی برای رسیدن به آن‌ها تاکید کرد.

وزارت بهداشت غزه از شهادت بیش از ۲ هزار و ۳۲۹ نفر که در میان آن‌ها ۷۰۰ کودک و ۴۰۰ زن دیده می‌شود و زخمی شدن بیش از ۹ هزار ۴۲ نفر که ۲۰۰۰ نفر از ان‌ها را کودکان و ۱۴۰۰ نفر را زنان تشکیل می‌دهند، خبر داد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار