پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

توضیح سازمان حمایت به قیمت‌های علی الحساب خودروهای وارداتی

توضیح سازمان حمایت به قیمت‌های علی الحساب خودروهای وارداتی درحالی شورای رقابت مدعی است که در جریان قیمت علی الحساب خودروهای وارداتی نبوده که مصوبه کارگروه خودروی این شورا حاکیست اعلام مجوز قیمت علی الحساب خودروهای وارداتی با مصوبه این بخش اجرا شده اما شورای رقابت نمی خواهد این موضوع را قبول کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در واکنش به انتشار خبری تحت عنوان "تخلف در اعلام قیمت علی الحساب 6 خودرو وارداتی" در این خبرگزاری به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت: براساس مصوبه 18 مهرماه کارگروه خودرو شورای رقابت مقرر شده با توجه به اینکه فرایند واردات خودروهای وارداتی در حال انجام است و تعیین قیمت قطعی و انجام فرایند ثبت نام مستلزم ارائه کلیه اسناد و مدارک ترخیص می شود و با عنایت به زمان بر بودن این موضوع و به جهت تنظیم بازار خودرو قرار شده سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نسبت به برآورد علی الحساب خودرو، در خصوص خودروهایی که وارد شده و مجوزهای لازم از قبیل استاندارد، محیط زیست و ... را اخذ نموده‌اند برای تخصیص به افراد دارای اولویت در سامانه فروش اقدامات اجرایی لازم را با دریافت بخشی از مبلغ علی الحساب اعلامی معمول نماید.

همچنین قرار شد تعیین قیمت قطعی پس از ارائه کلیه مستندات و تصویب شورای رقابت اجرایی و ملاک تصویه حساب با مشتری باشد.

برهمین اساس سازمان حمایت با توجه به این مصوبه، مجوز اعلام قیمت های علی الحساب را کسب کرده و هیچگونه تخلفی در این رابطه صورت نگرفته است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار