نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پاکستان: اسراییل در حال نسل‌کشی است

پاکستان: اسراییل در حال نسل‌کشی است وزیر خارجه دولت موقت پاکستان با اشاره به حملات هوایی اشغالگران قدس به غزه و محاصره آن گفت: این وضعیت، نسل‌کشی علیه مردم فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ جلیل عباس جیلانی، وزیر امور خارجه دولت موقت پاکستان با اشاره به حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه و محاصره آن گفت: در واقع این یک نسل کشی است که توسط اسراییل علیه مردم بی گناه فلسطین انجام می‌شود.

جیلانی در نشست خبری که در ساختمان وزارت امور خارجه پاکستان در اسلام آباد پایتخت این کشور برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا تغییری در سیاست پاکستان در قبال رژیم صهیونیستی رخ داده است، گفت: هیچ تغییری در موضع پاکستان در قبال اسراییل وجود ندارد.

جلیل عباس جیلانی در ادامه افزود: اسلام آباد تا زمانی که به مردم فلسطین حق تعیین سرنوشت داده نشود، این موضع را حفظ خواهد کرد.

جیلانی با بیان اینکه رژیم اسراییل حملات هوایی را علیه مردم غیرنظامی انجام داد، تصریح کرد: بسیاری از زنان، مردان و کودکان بی گناه جان خود را از دست داده اند.

وی با بیان اینکه فلسطین موضوع بسیار مهمی برای پاکستان است، تاکید کرد: مردم غزه نمی‌توانند به غذا، آب و امکانات بهداشتی دسترسی داشته باشند.

جیلانی با بیان اینکه اسراییل باید به قطعنامه‌های سازمان ملل که حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد احترام بگذارد، اضافه کرد: وضعیت کنونی نتیجه اشغال بیش از ۷۰ ساله سرزمین‌های فلسطینی توسط اسراییل است.

وزیر امور خارجه دولت موقت پاکستان با بیان اینکه کشورش از به رسمیت شناختن کشور فلسطین به پایتختی قدس در مرز‌های ۱۹۶۷ حمایت می‌کند، خاطر نشان کرد: اسلام آباد با نهاد‌های سازمان ملل و سازمان‌های بین المللی برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به مردم فلسطین در حال برقراری تماس است. / آناتولی

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار