علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی

هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی وزیر خارجه ایران به همتای پاکستانی خود درباره بحران سوریه گفت: شاهد طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشورهای اسلامی به نفع رژیم صهیونیستی هستیم که زمینه‌ساز گسترش مجدد پدیده شوم تروریسم داعشی در منطقه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 18
کد خبر: ۲۶۶۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌های خود در حاشیه اجلاس سازمان کشورهای اسلامی در حال توسعه (D8) در قاهره پایتخت مصر، با «محمد اسحاق‌دار» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان دیدار کرد.

عراقچی در این دیدار با اشاره به حساسیت شرایط منطقه ناشی از تشدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد: متاسفانه با تداوم حمایت‌ همه‌جانبه آمریکا و برخی کشورهای غربی شاهد هستیم که رژیم متجاوز اسرائیل در حال نابودی زیرساخت‌های دفاعی و اقتصادی سوریه و ادامه جنایات خود در غزه و لبنان است.

وزیر امور خارجه با اشاره به بیانیه مشترک کشورهای ضامن روند آستانه و چند کشور عربی منطقه در دوحه در حمایت از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، بر نگرانی همه کشورهای منطقه از اوضاع کنونی سوریه تأکید کرد و افزود شاهد طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشورهای اسلامی به نفع رژیم صهیونیستی هستیم که زمینه‌ساز گسترش مجدد پدیده شوم تروریسم داعشی در منطقه است.

محمد اسحاق‌دار، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان نیز در ابتدای این دیدار از میزبانی شایسته و برگزاری موفق اجلاس اخیر وزرای خارجه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در مشهد مقدس تقدیر و ابراز امیدواری کرد نتایج و توافق‌های حاصله در این نشست موجب تقویت بیش از پیش روابط کشورهای منطقه در ابعاد مختلف شود.

وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به موضع صریح این کشور در قبال تحولات جاری در منطقه از جمله در مورد اوضاع سوریه و محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی، خواستار تقویت رایزنی و همکاری کشورهای اسلامی برای محکومیت این تجاوزات و حمایت از مردم در فلسطین، لبنان و سوریه شد.

وزیران امورخارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان همچنین با مرور موضوعات در دستور کار اجلاس کشورهای اسلامی در حال توسعه در قاهره، به حساسیت روند تحولات در منطقه به خصوص تشدید تجاوزات و جنایات اسرائیل در غزه و لبنان و سوریه پرداختند و بر ضرورت بهره‌برداری از فرصت اجلاس قاهره برای تداوم هم‌افزایی بین کشورهای بزرگ اسلامی به خصوص جمهوری اسلامی ایران و پاکستان برای دفاع از منافع و مصالح کشورهای منطقه و جهان اسلام تاکید کردند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار