انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

مخبر راهی مینسک شد

مخبر راهی مینسک شد معاون اول رئیس جمهور با دعوت رسمی نخست‌وزیر بلاروس صبح امروز در صدر هیاتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی تهران را به مقصد مینسک ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه شنبه) و در سی امین سالگرد روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بلاروس به منظور دیدار با رئیس جمهور، نخست وزیر و دیگر مقامات عالی رتبه بلاروس با دعوت رسمی نخست‌وزیر این کشور صبح امروز در صدر هیاتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی تهران با بدرقه رسمی رئیس دفتر رئیس جمهور و تعدادی از وزرا تهران را به مقصد مینسک ترک کرد.

 

معاون اول رئیس جمهور پیش از عزیمت به بلاروس در جمع خبرنگاران پیگیری توافقات انجام شده در سفر رئیس جمهور بلاروس به ایران و امضای تفاهم نامه های جدید همکاری را از اهداف سفر به بلاروس برشمرد و تاکید کرد: موافقتنامه های بسیار خوب همکاری دو کشور در بخش های صنعت، کشاورزی، دارو، پزشکی، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، مباحث مالی، تسهیلات بانکی و مبادلات مالی با ارزهای ملی دو کشور به امضا رسیده که باید هر چه سریعتر اجرایی و عملیاتی شود.

 

وی با اشاره رویکرد جدید سیاست خارجی رئیس جمهوری و موفقیت دولت سیزدهم در توسعه روابط با کشورهای همسایه، اسلامی و منطقه ای و همچنین سی امین سالگرد روابط سیاسی دوکشور تصریح کرد: حجم تبادلات اقتصادی ایران و بلاروس همپای روابط سیاسی توسعه نیافته است که در این سفر به دنبال تعمیق و گسترش همکاری ها در همه حوزه ها با طرف بلاروسی هستیم.

 

لازم به ذکر است دیدار با رئیس جمهور، نخست‌وزیر و رئیس مجلس بلاروس و همچنین برگزاری جلسات گفت‌وگوهای دو جانبه میان هیأت‌های دو کشور و برخی از سرمایه گذاران و صاحبان صنایع بزرگ و فعالان اقتصادی و تجاری ایرانی و بلاروسی و بازدید از نمایشگاه ها و کارخانجات صنعتی در برنامه سفر یک روزه معاون اول رئیس جمهور به مینسک قرار دارد.

 

مخبر را در این سفر وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی همراهی می کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار