حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است

مخبر راهی مینسک شد

معاون اول رئیس جمهور با دعوت رسمی نخست‌وزیر بلاروس صبح امروز در صدر هیاتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی تهران را به مقصد مینسک ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه شنبه) و در سی امین سالگرد روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بلاروس به منظور دیدار با رئیس جمهور، نخست وزیر و دیگر مقامات عالی رتبه بلاروس با دعوت رسمی نخست‌وزیر این کشور صبح امروز در صدر هیاتی بلندپایه از مقامات سیاسی و اقتصادی تهران با بدرقه رسمی رئیس دفتر رئیس جمهور و تعدادی از وزرا تهران را به مقصد مینسک ترک کرد.

 

معاون اول رئیس جمهور پیش از عزیمت به بلاروس در جمع خبرنگاران پیگیری توافقات انجام شده در سفر رئیس جمهور بلاروس به ایران و امضای تفاهم نامه های جدید همکاری را از اهداف سفر به بلاروس برشمرد و تاکید کرد: موافقتنامه های بسیار خوب همکاری دو کشور در بخش های صنعت، کشاورزی، دارو، پزشکی، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، مباحث مالی، تسهیلات بانکی و مبادلات مالی با ارزهای ملی دو کشور به امضا رسیده که باید هر چه سریعتر اجرایی و عملیاتی شود.

 

وی با اشاره رویکرد جدید سیاست خارجی رئیس جمهوری و موفقیت دولت سیزدهم در توسعه روابط با کشورهای همسایه، اسلامی و منطقه ای و همچنین سی امین سالگرد روابط سیاسی دوکشور تصریح کرد: حجم تبادلات اقتصادی ایران و بلاروس همپای روابط سیاسی توسعه نیافته است که در این سفر به دنبال تعمیق و گسترش همکاری ها در همه حوزه ها با طرف بلاروسی هستیم.

 

لازم به ذکر است دیدار با رئیس جمهور، نخست‌وزیر و رئیس مجلس بلاروس و همچنین برگزاری جلسات گفت‌وگوهای دو جانبه میان هیأت‌های دو کشور و برخی از سرمایه گذاران و صاحبان صنایع بزرگ و فعالان اقتصادی و تجاری ایرانی و بلاروسی و بازدید از نمایشگاه ها و کارخانجات صنعتی در برنامه سفر یک روزه معاون اول رئیس جمهور به مینسک قرار دارد.

 

مخبر را در این سفر وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی همراهی می کنند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار