پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

مخبر: شرافت حکم می‌کند برای توقف سریع جنایات اسراییل بسیج شویم

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: شرافت انسانی و وجدان بشری حکم می‌کند در اسرع وقت همه کشورهای دنیا برای توقف سریع جنایت جنگی رژیم صهیونیستی تلاش حداکثری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 16
کد خبر: ۲۰۸۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور روز دوشنبه در پیامی به نخست وزیران و همتایان خود در کشورهای اسلامی نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم و بر ضرورت همگرایی جهان اسلام برای امدادرسانی به مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این پیام آورده است: همان گونه که می‌دانید، این روزها جهان شاهد جنایات جنگی و غیرانسانی رژیم صهیونیستی اسرائیل علیه مردان، زنان و کودکان بی گناه غزه است، مردمی که به دور از همه امکانات غذایی، بهداشتی، درمانی و نیازهای اولیه بشری در محاصره همه جانبه قرار دارند. این خوی ددمنشانه ضدانسانی، اشغالگرایانه و نژادپرستانه رژیم صهیونیستی و مبتنی بر نسل کشی ملتی اصیل و متمدن در سرزمین خاستگاه پیامبران، دهها سال است که به صورت پیوسته و فزاینده و با حمایت علنی و عملی برخی کشورهای خاص که منافع خود را در اشغالگری و کشتار و آواره کردن میلیون‌ها انسان بی گناه در یکی از مقدس ترین مناطق جهان می بینند، تداوم دارد. اساس و ریشه همه این جنایات در اجرا نشدن عدالت و نادیده گرفتن حقوق اولیه و انسانی ساکنین اصلی فلسطین نهفته است.

مخبر تاکید کرد: رژیم اشغالگر قدس در سایه سکوت مجامع بین المللی، با قتل کودکان، زنان، بیماران و حتی خبرنگاران و تخریب همه امکانات شهری نظیر؛ شبکه های آبرسانی، بیمارستان ها، پناهگاه ها و قطع خطوط برق و ارتباطی قصد ایجاد یک سرزمین سوخته و اشغال غزه و اخراج ظالمانه ساکنین مظلوم آن را دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: شرافت انسانی و وجدان بشری حکم می کند که در اسرع وقت همه کشورهای دنیا برای توقف سریع جنایت جنگی علیه مردم مظلوم غزه تلاش حداکثری نمایند و با ارسال کمک های بهداشتی، درمانی و غذایی، اتصال شبکه های آب و برق، امدادرسانی به مجروحین و آسیب دیدگان، اسکان آوارگان و رسیدگی به شرایط وخیم پیش آمده، موجب التیام اندکی از آلام آنان شوند.

مخبر یادآور شد: انتظار می رود جنابعالی از همه ظرفیت‌های خویش برای تحقق این مهم استفاده کرده و دستورات مقتضی را به منظور بسیج امکانات و ارسال کمک های مربوطه صادر کنید. از خداوند متعال، سلامتی و موفقیت جناب عالی، برقراری صلح و امنیت در سراسر جهان به ویژه خاتمه کشتار مردم مظلوم غزه را مسألت دارم.

 عملیات طوفان الاقصی در حالی وارد دهمین روز خود شد که رژیم درمانده صهیونیستی در مقابل رزمندگان مقاومت، فقط اقدام به بمباران شدید مناطق مسکونی، درمانی و مساجد غزه می کند که در اثر این جنایت ضدبشری تاکنون ۲۸۰۸ فلسطینی بی دفاع شهید و ۱۰ هزار و ۸۵۹ نفر دیگر هم زخمی شده اند.

ساعاتی قبل «فیلیپ لازارینی» کمیسر آژانس امداد و اقدام و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی نسبت به شرایط بحرانی غزه هشدار داده و گفته بود که واقعیت امر این است که غزه درحال خفه شدن است و گویا جهانیان انسانیت خود را اکنون از دست داده‌اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر