برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

مخبر با لوکاشنکو دیدار کرد

مخبر با لوکاشنکو دیدار کرد رئیس‌جمهور بلاروس با اسف‌بار خواندن وضعیت غزه، خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف جنگ و کشتار غیرنظامیان شد و دستور داد که در اسرع وقت موانع اجرایی توافقات میان ایران و بلاروس رفع و عقب ماندگی‌ها جبران شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۹۰۰۰

به گزاش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور روز سه شنبه با الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس دیدار کرد و گزارشی از آخرین وضعیت اجرای توافق نامه جامع همکاری های فیمابین ارائه داد.

مخبر در این دیدار مسائل مربوط به تبادلات بانکی، صدور ویزا و خطوط هوایی مستقیم را سه موضوع مهم در پیشبرد توافقات دانست و بر اهمیت رفع آنها تاکید کرد. معاون اول رئیس جمهور همچنین ضمن محکوم نمودن نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه، از رئیس‌جمهور بلاروس خواست تا کنار مردم مظلوم فلسطین برای توقف این جنایت جنگی در سرزمین های اشغالی تلاش کند.

الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس نیز در این دیدار ضمن خوشامدگویی به مخبر و هیات همراه اظهار امیدواری کرد این سفر بتواند در سرعت بخشی به اجرای توافقات موثر باشد.

وی به رئیس بانک مرکزی و وزرای امورخارجه و صنایع بلاروس دستور ویژه داد که در اسرع وقت برای رفع موانع اجرایی این توافقات و جبران عقب ماندگی در برخی حوزه ها تلاش کنند.

رئیس جمهور بلاروس در این دیدار وضعیت انسانی پیش آمده در غزه را اسف بار خواند و اعلام کرد جامعه جهانی باید برای توقف جنگ و کشتار غیرنظامیان اقدام قاطع کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار