وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

سخنگوی دولت: تصمیم گیری در مورد شورای رقابت با مجلس است

سخنگوی دولت: تصمیم گیری در مورد شورای رقابت با مجلس است سخنگوی دولت در مورد عرضه خودرو گفت: در سامانه یکپارچه شفافیت و نظارت کافی وجود دارد و امکان ارائه خودرو خارج از این سامانه مقدور نیست و نظارت مؤثری بر این شیوه عرضه وجود دارد. هرچند این سامانه نیازمند اصلاحات و ارتقاهایی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 17
کد خبر: ۲۰۸۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در مورد شورای رقابت گفت: شورای رقابت مصوب مجلس است و قانون آن را تشکیل داده و صلاحیت‌هایش را مجلس به شورای رقابت واگذار کرده و طبیعتاً دولت هم باید مجری قانون باشد و اگر تصمیمی بخواهد گرفته شود مجلس باید تصمیم بگیرد.

 

وی افزود: نگاه دولت در خصوص بازارهای مختلف این است که با افزایش تولید و فراهم شدن شرایط واردات بازار به سمت رقابت پیش رود؛ وقتی بازار رقابتی شود هم قیمت‌ها کنترل می‌شود و هم کیفیت در رقابت افزایش می‌یابد.

 

بهادری جهرمی تصریح کرد: در ابتدای دولت بیش از 170 هزار خودروی ناقص و نیمه کاره در پارکینگ‌ها مانده بود که یکی از محورهای دستور رئیس‌جمهور کاهش خودروهای انباشت‌شده بود که هم‌اکنون به حد خوبی کاهش یافته و در حالت استانداردی قرار گرفته است.

 

وی در مورد هدف رشد 50 درصدی تولید خودرو ادامه داد: افزایش ظرفیت تولید با رشد بیش از 40 درصدی در سال 1401 از مرز یک میلیون و 347 هزار خودرو گذشت و در سال اول برنامه دولت محقق شد و در سال 1402 هم برنامه دولت به صورت کامل محقق می‌شود.

 

سخنگوی دولت افزود: برای ارتقای کیفیت، تولید خودروهای تیبا، سمند، 405 و تیبا 2 متوقف شد و خودروهای جدیدی که استانداردهای بالاتری دارند مثل شاهین، تارا و اطلس افزایش تولید دارند.

 

وی در مورد تولید خودروهای برقی گفت: با کمک شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های خودروسازی تولید خودروهای برقی به مرحله اجرایی رسیده است و ایستگاه‌های شارژ برقی هم در برخی نقاط در حال افتتاح هستند.

 

بهادری جهرمی در مورد واردات خودرو اظهار کرد: آئین‌نامه واردات خودرو پارسال در دولت تصویب شد و برخی رفت و برگشت‌ها نیز داشته است تا در آئین نامه نهایی اصلاحات لازم انجام شود که در حال پیگیری است.

 

سخنگوی دولت در مورد عرضه خودرو هم گفت: در سامانه یکپارچه شفافیت و نظارت کافی وجود دارد و امکان ارائه خودرو خارج از این سامانه مقدور نیست و نظارت مؤثری بر این شیوه عرضه وجود دارد. هرچند این سامانه نیازمند اصلاحات و ارتقاهایی است.

 

وی با بیان اینکه خروج خودروهای فرسوده مراحل مقدماتی پیگیری شد و اقداماتی در فاز اجرایی صورت گرفت اما نیازمند این است که هم شرایط خودورسازان آماده عرضه باشد و هم صلاحیت خریداران احراز شود تا دچار خاطرات تلخ گذشته نشویم و صنعت به نابودی کشانده نشود. دولت به جد پیگیر است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار