گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ابراز نگرانی،‌ تنها واکنش اروپایی‌ها به جنایت وحشیانه اسرائیل در بیمارستان المعمدانی

ابراز نگرانی،‌ تنها واکنش اروپایی‌ها به جنایت وحشیانه اسرائیل در بیمارستان المعمدانی اتحادیه اروپا و کشورهای این قاره که از حامیان مهم رژیم صهیونیستی به‌شمار می‌روند، به ابراز نگرانی درباره کشتار فلسطینی‌ها در حمله صهیونیست‌ها به بیمارستانی در نوار غزه بسنده کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود حمله جنایتکارانه رژیم موقت صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه که منجر به شهادت حداقل ۵۰۰ فلسطینی شد و خروش مسلمانان در کشورهای مختلف را در پی داشت، اروپایی‌ها باز هم به حرف زدن و عمل نکردن بسنده کردند.

 

سخنگوی اتحادیه اروپا درباره حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان «المعمدانی» در نوار غزه گفت: «حمله به بیمارستانی در غزه جنایتی هولناک است و عاملان آن باید پاسخگو باشند».

 

وزارت خارجه انگلیس نیز با بیان اینکه حفاظت از جان غیرنظامیان باید در اولویت قرار بگیرد، اظهار داشت: «تخریب بیمارستان غزه، ضایعه جانی ویرانگر است».

 

در این بیانیه ادعا شده است: «ما با متحدان خود تلاش خواهیم کرد تا بفهمیم چه اتفاقی افتاده و از غیرنظامیان بی‌گناه در غزه محافظت کنیم».

 

دولت سوئیس نیز گفت که باید تحقیقات کامل در مورد حمله مرگبار به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه انجام شود.

 

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه اظهار داشت:‌ «حمله به بیمارستان غزه را که منجر به تلفات بسیاری از فلسطینی‌ها شد محکوم می‌کنیم».

 

ماکرون همچنین افزود: «هیچ چیز نمی‌تواند بمباران یک بیمارستان و هدف قرار دادن غیرنظامیان را توجیه کند».

 

وزیر خارجه ایتالیا نیز گفت: «ما از تلفات در بیمارستان غزه شوکه و غمگین هستیم و حفاظت از غیرنظامیان باید در اولویت باشد».

 

شامگاه سه‌شنبه بود که منابع فلسطینی از حمله موشکی ارتش رژیم کودک‌کُش صهیونیستی به بیمارستان المعمدانی در نوار غزه و کشته‌شدن حداقل ۵۰۰ نفر شامل مجروحان، زنان و کودکان فلسطینی خبر دادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار