چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

امیرعبداللهیان در جده: کشور‌های اسلامی روابط‌شان با رژیم صهیونیستی را قطع کنند

امیرعبداللهیان در جده: کشور‌های اسلامی روابط‌شان با رژیم صهیونیستی را قطع کنند وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اظهاراتی در نشست کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی در جده با بیان اینکه زمان آن فرارسیده که کشور‌های اسلامی روابطشان را با رژیم صهیونیستی قطع کنند، خواستار اعزام هیأتی از کشور‌های اسلامی برای بررسی جنایات اسرائیل به غزه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در نشست کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی در جده حضور دارد، بعدازظهر امروز (چهارشنبه) ۲۶ مهر ماه طی سخنانی اظهار داشت: اقدام رژیم صهیونیستی با هیچ منطقی مطابقت ندارد.

وی در ابتدای این نشست ضمن تسلیت به مردم فلسطین و مقاومت در پی حمله شب گذشته صهیونیست‌ها به بیمارستان المعمدانی در غزه اظهار داشت: جنایات این رژیم در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی روز شنبه هفتم اکتبر به علت قهرمانانه مقاومت فروریخت. آمریکا برای احیای رژیم فروپاشیده صهیونیستی برای مدیریت جنگ علیه غیرنظامیان تلاش می‌کند.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین آمریکا را مسؤول این جنایت رژیم صهیونیستی خواند و افزود: آمریکا مسؤولیت این جنایات را برعهده دارد.

وی گفت: زمان آن رسیده که کشور‌های اسلامی روابط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کنند.

وزیر خارجه همچنین افزود: هیأتی از کشور‌های اسلامی باید برای بررسی جنایات اسرائیل به غزه اعزام شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین بر اعمال مجازات‌هایی علیه رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

وی هرگونه جابه‌جایی اجباری ساکنان غزه را محکوم کرد.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: باید مجازات‌هایی علیه صهیونیست‌ها اعلام شود.

وزیر خارجه با بیان اینکه اقدام شب گذشته رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان المعمدانی در غزه که منجر به شهادت نزدیک به دو هزار نفر از بیگناهان شد با هیچ منطقی مطابقت ندارد، گفت: چه کسی باور می‌کند مقاومت از چنین بمب پیشرفته‌ای علیه هموطنان خود در غزه استفاده کرده باشد. امروز در همه سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور پرچم جمهوری اسلامی ایران به نشانه همبستگی با شهدای فلسطینی به حالت نیمه برافراشته درآمده و ایران امروز را روز عزای عمومی سراسری اعلام کرده است.

وی خطاب به حاضران در نشست گفت: سیاست مستمر غصب اراضی فلسطین و ادامه شهرک سازی و قتل گروهی و ویران سازی و بازداشت و شکنجه کردن زنان و کودکان و کنترل منابع آب و برق و جلوگیری از ورود فلسطینی‌ها به مسجدالاقصی چیزی جز جنایت علیه بشریت نیست. حتی مراسم دینی مسیحیان نیز از این تجاوزگری‌ها مستثنی نیست.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: عملیات طوفان الاقصی ثابت کرد که موضوع فلسطین همچنان زنده و پویاست و فلسطین پس از طوفان الاقصی با قبل آن وضعیت متفاوتی خواهد داشت.

وزیر خارجه همچنین پیشنهاداتی را در این نشست مطرح کرد.

این دیپلمات عالیرتبه ایرانی در بدو ورود به جده در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نشست کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی در جده برای بررسی تحولات اخیر در سرزمین‌های اشغالی خاطرنشان کرد: روز چهارشنبه نشست کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی را در جده داریم. در پی درخواستی که از روز دوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه و نسل کشی در غزه داشتیم که وزرای خارجه کشور‌های اسلامی سریعا یک نشست اضطراری را داشته باشند، در نهایت مقرر شد کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی با دعوت از همه وزرای خارجه کشور‌های عضو سازمان نشستی را در جده به میزبانی عربستان سعودی و در دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی برگزار کند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار