قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

محسن رضایی: طوفان بزرگی که در راه است و موجب پشیمانی بایدن و مکرون خواهد شد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حماقت بزرگ بایدن و مکرون در این است که متوجه ابعاد حمایت‌های خود از نتانیاهو نیستند، آن‌ها باور نمی کنند که طوفان بزرگی در راه است و موجب پشیمانی آن‌ها خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 18
کد خبر: ۲۰۹۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در خصوص حوادث اخیر در فلسطین و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی گفت: ادامه این روند موجب گسترش جنگ به سراسر منطقه است.

رضایی درباره این سوال که به نظر شما جنگ اسرائیل و فلسطین در چه جهتی پیش خواهد رفت؟ گفت: روزها و هفته‌های آینده در سرنوشت منطقه غرب آسیا بسیار مهم و سرنوشت ساز است. احتمال گسترش جنگ به منطقه وجود دارد. اگر جنایات جلاد تل‌آویو که بالاترین رتبه را در جنایت، آدم کشی و نسل‌کشی در طول تاریخ به خود اختصاص داده است قطع نشود، حوادث جدیدی در منطقه شکل می گیرد.

رضایی در باره اینکه موضع کشو‌رهای اسلامی در این شرایط چه خواهد بود؟ هم افزود: احتمال اینکه کشو‌رهای اسلامی مرزهای خود را به روی داوطلبان جهان اسلام باز کنند و جوانان انقلابی جهان اسلام که آرزوی شهادت در مقابل صهیونیست‌ها در دل آن‌ها موج می زند به کمک برادران وخواهران بی پناه خود در فلسطین بشتابند،وجود دارد.

وی درباره اینکه نظر شما درباره حمایت غربی‌ها از اسرائیل، علیرغم شعارهای حقوق بشری چیست؟ اظهار داشت: حماقت بزرگ بایدن و مکرون در این است که متوجه ابعاد حمایت‌های خود از نتانیاهو نیستند. آن‌ها باور نمی کنند که طوفان بزرگی در راه است و موجب پشیمانی آن‌ها خواهد شد.

رضایی گفت: ماسکی که بر چهره حقوق بشری غربی بود یکشبه پاره شد. ازاین به بعد شعارهای حقوق بشری آمریکا چیزی جز یک شوخی تلخ نخواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار